Sıkıldım artık bırakıcam oyunu yaw . .Yine hata verdi . .
TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
Sıkıldım artık bırakıcam oyunu yaw . .Yine hata verdi . .
lewa'yı sat ya 1.5 ay sakat a_quino marquinhos var iyi para geçer eline !!! daha kalitelisini alırsın
bi kaç gün oyun oynamayacağım . Belki de kapatırım kariyeri arkadaslar . .
Kapatma da azıcık kafanı dağıtıp sonra yeniden başlarsın.
buralarda yokmusn 1-2 gün çağrı ??
Yorum atmak için girerim .Ama kendi kariyerimi devam ettirmeyeceğim 1-2 gün
cagrı kardesim bende 3-4gündür sıkıldım arada giriyorum oyuna aynı senin gibi..
Sıkıntı bastı artık demi heyecanı kalmadı benim heyecan yeni baslıor
![]()
kanka naber
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
wallla neti kapttırdı babam ama yeni baglantı geliyo yakında merak etme kankam![]()
Last edited by yahoo17 : 07.Şubat.2009 at 11:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hayırlı olsun kankam
Yönetici arkadaslar konuyu kapatabilirler..
Malum öss var . .Oyunu daha oynamayacağım..Takipçi arkadaslara teşekkürü borç bilirim![]()
vayy be efsane kariyer bitti bravo cagri ii gtmistin !!!
sağolasın kardeşim. .
Okul herşeyin basında geliyor..
Diğer öğrenci arkadaslarda kendini fazla kaptırıp geleceklerini riske atmasınlar ..
ne diyelim öss çok önemli.güzel kariyerdi.hayatta başarılar![]()
Çağrı bu kariyerde mi bitti?? Ben inat yaptım 2050 lere kadar gelecem Beşiktaş'laLyon'a yenilceğini anladın tabi.Nerden yırtsan kardır
![]()
![]()
Teşekkür ederim
Lyon yüzünden bırakıyorum oyunu zatensen nerden öğrendin
![]()
çağrı kariyerin güzel gidiyordu kapatman kötü olmuş ama öss varsa bence kariyerede kaptırma kendini.
Öss bu hiç şakaya gelmez bu fm adamı yer bitirir derslerin bir numaralı düşmanı.![]()
O yüzden bırakıyorum oyunu
sildim zaten kapanmasını bekliyorum kariyerin![]()
Aslında ebeveyn şifre koymadan sen kendi kuralını kendin koysan daha iyi olur
hem ailenin güvenini biraz daha arttırmış olursun
Yine de sen bilirsin
Konuyu kapatmaya kıyamıyolar galiba![]()
Yoneticiye OM at hemen kaldirir![]()
attım çok oldu![]()
bak şimdi gözüme girdin çağrıben bir öğretmen olmama rağmen sitede sizlere "sıkıcı öğretmen" moduna girip "ders çalışın, fm oynamayın" gibi sözler sarfetmiyorum.Çünkü bu çok komik geliyor bana.Bazılarınız içinden kesin " bu adam ne biçim öğretmen yaww?" falan demiş olabilir... Kendi geleceği için insan bazen kendi kararlarını vererek olgunluk göstermeli.Ben FM serilerini en yoğun olarak oynamaya başladıgımda mesleğe başlamıştım.Yani öğrenciyken fazla yoğun oynamadım
Yaz tatili hariç... Sınavı kazan da sonra üniversiteye gidince arkadaşlarınla ortak kariyer yaparsınız
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sağol hocam
Bence bu yaşa gelmiş her insan olgundur ama bazıları bunu kabullenmez ve çocuk gibi davranmaya devam eder hocam haksızmıyım
sonuçta her insan illa ki hayattan sağlam bir kazık yemiştir.Bu da onu olgunlastırmaya yeter de artar bile . .Umarım sizin gelebildiğiniz noktaya ulasabilirim
Herkese iyi eğlenceler![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok hocam sosyal yaşantından bahsediyorum![]()
kapatmıcam ha artk
kapatın be abicim be![]()
zaten 1-2 ss eklemeyi düşünüyorum![]()