Evet farkındayım, hem de çok farkındayım. Megalomaniden kurtulmanızı istiyorum artık tüm Fenerbahçe taraftarları olarak çünkü sıkıntı vermeye başladınız. Hiçbir Fenerbahçeli oyuncu Galatasarayda oynayan herhangi bir futbolcudan üstün değil. Bunu söylediğimde de gidip oyun zekasından filan bahsetmeye kalkıyorsunuz. Tamam o zaman, Ilic benim gördüğüm oyun zekası en iyi oyunculardan birisidir, adamın attığı pasları Ronaldinho bile atamaz (benim kanaatimce gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur Ronaldinho, ne Pele ne de Maradona Onun yanına bile yaklaşamaz bana göre) ama diğer yandan Alex bile (bile'nin altını çizerim özellikle çünkü daha önce Ronaldinho'dan bahsettim) Ilic'ten daha teknik. Biri bir yönden daha iyi diğeri başka bir yönden, bu da stil (oyun şekli) farkını ortaya çıkartır ama kalite farkını değil.

Diğer yandan ilk başta ben yanlış anlamış olabilirim, kabul ederim ama bu yazılanlara dikkat edilmemesi için bir özür yaratmaz. Kullanılan terimlere, kelimelere dikkat edilmesi gerekir, yoksa bunun gibi gergin durumlar ortaya çıkar. Ben anlık hararetim için özür dilerim.