Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 146 arası toplam 146 sonuç

Konu: Beşiktaş-Galatasaray 33.Hafta Karşılaşması ( 1-2 )

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    çok tesüf ederim Burak benim böyle konulara pbjektif baktığımı sende gayet iyi bilirsin küstüm ben sana
    tabi kesin öyledir objektif tarık hatta senin adın biz daha iyi takım oynu oynuyoruz siz bireysel başarılarla bi yerlere geliyosunuz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi kaliteden bahsediyoruz acaba? O kadar kalite farkı varsa neden aynı puandayız, üstelik iki lig maçında da yenilmemize rağmen? Kendinizi kandırmayın arkadaşlar, Fenerbahçe ne daha kaliteli oyunculara sahip ne de daha iyi oynuyor. Oyuncu kaliteleri hemen hemen aynı ve Galatasaray daha iyi oynuyor, bunu kabul etmek lazım. "O zaman neden iki maçta da yenildiniz?" diyeceksiniz ama demeyin boşuna çünkü bu oyunun kuralı bu, 90 dakika tek kale oynayıp gol atamazsın ama tek atakta gol yer ve yenilirsin. Çok iyi bileceğiniz iki örnek Fenerbahçe'nin M.United maçı ve ilk yarıdaki Galatasaray maçıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hangi kailten bahsediyoruz açıklayım sana Hurmet kardeşimiz ne dedi biz takım oyununda iyiyiz sizde ise daha çok bireysel oyun gözönünde
    bu ne demektir? demekki bizdeki oyuncular sizdekilere göre daha teknik daha zeki oyuncular kaliteden kastım buydu benim

herkesin futbol anlayışı görüşü farklı olabilir kimse kendini de kandırmıyor o sana göre öyle bana göre böyle

valla kalite olarak fenerin oyuncuları daha iyi bence bunu inkar etmemeliyiz. Yani bi anelka bi alex bunlar iyi oyuncular ama bizim takımdaki anlaşma onlarda yok bence buda olayı bu kadar dengeye getiren sebeptir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılmıyorum ben buna. Anelka'nın Ümit Karan'dan farkı ne ya da Alex'in Hasan Şaş'tan daha kaliteli bir oyuncu olduğunu kim iddia edebilir? Oyun stili olarak farkı kabul ederim ama kimse bana Galatasaray'daki herhangi bir oyuncu karşısında Fenerbahçe'deki bir oyuncunun daha kaliteli olduğunu ispatlayamaz. Söyleyeceğiniz her isme karşılık bir isim söyleyebilirim.

Ayrıca Jesus_FB "daha zeki" teriminin bir aşağılama olduğunu farkında mısın acaba çok merak ettim.

Quote Originally Posted by Gravity
    Katılmıyorum ben buna. Anelka'nın Ümit Karan'dan farkı ne ya da Alex'in Hasan Şaş'tan daha kaliteli bir oyuncu olduğunu kim iddia edebilir? Oyun stili olarak farkı kabul ederim ama kimse bana Galatasaray'daki herhangi bir oyuncu karşısında Fenerbahçe'deki bir oyuncunun daha kaliteli olduğunu ispatlayamaz. Söyleyeceğiniz her isme karşılık bir isim söyleyebilirim.

Ayrıca Jesus_FB "daha zeki" teriminin bir aşağılama olduğunu farkında mısın acaba çok merak ettim.
    valla alex bence Türkiyedeki bir çok topçudan iyi anelka ve ümitin oyun yerleri farklı anelka bir fc gibi oynuyor ümit ise bitirici. Anelkanın çalım tekniği ümitte yok ve bence bu yaptığın karşılaştırmalar yanlış. Bir galatasaraylı olsamda bence fenerin daha kaliteli bir takım olduğunu kabul etmeliyiz. Appiah ile Saidou bir mi? bu arada zeki demesi benim anladığım kadarıyla futbol zekası yani o anda ne yapması gerektiğine karar verme çabukluğu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman "oyun zekası" olarak kullanacaksın arkadaşım. Ben yazdıklarım yanlış anlaşılmasın diye kırk takla atıyorsam sen de atacaksın. Moderatör olman seni ayrıcalıklı yapmaz bu konuda.

Diğer yandan hurmet, "stil farkı" diye yazdığımı gözden kaçırmış olmalısın. Senin bahsettiğin şeyler stil farkı, kalite farkı değil.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

O zaman "oyun zekası" olarak kullancaksın arkadaşım. Ben yazdıklarım yanlış anlaşılmasın diye kırk takla atıyorsam sen de atacaksın. Moderatör olman seni ayrıcalıklı yapmaz bu konuda.

Diğer yandan hurmet, "stil farkı" diye yazdığımı gözden kaçırmış olmalısın. Senin bahsettiğin şeyler stil farkı, kalite farkı değil.
    kalite farkını şöyle açıklayayım. saidou ve appiah mesela bu adamları kıyaslayamzsın kalite açısından alex-iliç adamların topçuları kaliteli.
    ayrıca jesus_fbnin dediğini bi sen yanlış anladın ama neyse

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

GS liler objektif olmamakla sucladiginiz FB liler sizin hakkinizda ayni seyi dusunuyor bunu bilin. Bence GS bu sene sampiyonlugu haketedecek oyunu oynamadi.

Quote Originally Posted by e_mali
    GS liler objektif olmamakla sucladiginiz FB liler sizin hakkinizda ayni seyi dusunuyor bunu bilin. Bence GS bu sene sampiyonlugu haketedecek oyunu oynamadi.
    bu laf bana galiba... şöyle cvp veriyim bu sene bir çok spor yazarı ve yorumcusu Galatasarayın Fenerbahçeden daha iyi oynadığını söyledi. Bunu bazı Fenerbahçeli yazarlarda kabul etti ve söyledi. Bunu sadece kabul etmeyen Fenerbahçe taraftarıdır. Benim söylediğim buydu ve bu tezim onaylanmış oldu .

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Spor yazarlarini pek kaale almiyorum.(Bazıları dışında).
    O yuzden dogru bir kıyaslama olduğunu dusunmuyorum.
    Tabiki siz GS daha iyi onadı diyecksiniz. Ama ben ısrarla GSnin oynadığı oyunun ahım şahım olduğunu dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet farkındayım, hem de çok farkındayım. Megalomaniden kurtulmanızı istiyorum artık tüm Fenerbahçe taraftarları olarak çünkü sıkıntı vermeye başladınız. Hiçbir Fenerbahçeli oyuncu Galatasarayda oynayan herhangi bir futbolcudan üstün değil. Bunu söylediğimde de gidip oyun zekasından filan bahsetmeye kalkıyorsunuz. Tamam o zaman, Ilic benim gördüğüm oyun zekası en iyi oyunculardan birisidir, adamın attığı pasları Ronaldinho bile atamaz (benim kanaatimce gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur Ronaldinho, ne Pele ne de Maradona Onun yanına bile yaklaşamaz bana göre) ama diğer yandan Alex bile (bile'nin altını çizerim özellikle çünkü daha önce Ronaldinho'dan bahsettim) Ilic'ten daha teknik. Biri bir yönden daha iyi diğeri başka bir yönden, bu da stil (oyun şekli) farkını ortaya çıkartır ama kalite farkını değil.

Diğer yandan ilk başta ben yanlış anlamış olabilirim, kabul ederim ama bu yazılanlara dikkat edilmemesi için bir özür yaratmaz. Kullanılan terimlere, kelimelere dikkat edilmesi gerekir, yoksa bunun gibi gergin durumlar ortaya çıkar. Ben anlık hararetim için özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ısrarla GSnin oynadığı oyunun ahım şahım olduğunu dusunmuyorum.
    Peki Fenerbahçe oynadı mı?

Spor yazarlarini pek kaale almiyorum.(Bazıları dışında).
    O yuzden dogru bir kıyaslama olduğunu dusunmuyorum.
    Tabiki siz GS daha iyi onadı diyecksiniz. Ama ben ısrarla GSnin oynadığı oyunun ahım şahım olduğunu dusunmuyorum.
    abi spor yazarlarının bende çoğunu kaale almam ama dinlediğim ve görüşlerini beğendiğim kişiler bunu söyledi. Bu normal bir düşüncedir bende fenerin düzgün futbol oynamadığını düşünüyorum. Bu bence normal

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Evet farkındayım, hem de çok farkındayım. Megalomaniden kurtulmanızı istiyorum artık tüm Fenerbahçe taraftarları olarak çünkü sıkıntı vermeye başladınız. Hiçbir Fenerbahçeli oyuncu Galatasarayda oynayan herhangi bir futbolcudan üstün değil. Bunu söylediğimde de gidip oyun zekasından filan bahsetmeye kalkıyorsunuz. Tamam o zaman, Ilic benim gördüğüm oyun zekası en iyi oyunculardan birisidir, adamın attığı pasları Ronaldinho bile atamaz (benim kanaatimce gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur Ronaldinho, ne Pele ne de Maradona Onun yanına bile yaklaşamaz bana göre) ama diğer yandan Alex bile (bile'nin altını çizerim özellikle çünkü daha önce Ronaldinho'dan bahsettim) Ilic'ten daha teknik. Biri bir yönden daha iyi diğeri başka bir yönden, bu da stil (oyun şekli) farkını ortaya çıkartır ama kalite farkını değil.

Diğer yandan ilk başta ben yanlış anlamış olabilirim, kabul ederim ama bu yazılanlara dikkat edilmemesi için bir özür yaratmaz. Kullanılan terimlere, kelimelere dikkat edilmesi gerekir, yoksa bunun gibi gergin durumlar ortaya çıkar. Ben anlık hararetim için özür dilerim.
    senin görüşündür saygı duyarım dicem ama ronaldinho ve iliç biraz abartmamışmısın

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fenerin bu kadrosuna ragmen cok kotu futbol oynadigini (bazi maclar haric) burcok FB li kabul ediyor. Biz cok iyi futbol oynamadik belki ama lig boyunca sampiyonlugu daha cok hakettik diye dusunuyorum.
    Ama GS cok iyi bir mucadele verdi bunu kabul ediyorum. Cok zor sartlara ragmen futbolcular ellerinden geleni yapti. Ama bu cok iyi futbol oynadiklarini gostermez.

Fenerin bu kadrosuna ragmen cok kotu futbol oynadigini (bazi maclar haric) burcok FB li kabul ediyor. Biz cok iyi futbol oynamadik belki ama lig boyunca sampiyonlugu daha cok hakettik diye dusunuyorum.
    Ama GS cok iyi bir mucadele verdi bunu kabul ediyorum. Cok zor sartlara ragmen futbolcular ellerinden geleni yapti. Ama bu cok iyi futbol oynadiklarini gostermez.
    fenerin bu kadroyla bu kadar kötü oynaması bizim bu yokluk içinde bu kadar iyi oynayıp sınırları zorlamamız bir nevi bize şampiyonluğu hakettirdi. Ve bence bizde bir çok maçta çok iyi top oynadık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben anlatamıyorum galiba. Bu konu başlığına başka bir şey yazmayacağım bu nedenle.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

uzun zmndır konuya bakmassak bööle olur tabe! bu kdr uzar gider konu.. bende bi kaç yorum yapayım..

arkadaşlarımın bazıları biz sizi 2 defa yendik dolaysıyla şampiyonluğu biz hakediyoruz falan gibi bişey yazmışlar. bana göre yersiz bi cümle.. çünkü madem bizi 2 maçta da yendiniz bu kafadan 6 puan önde olmanız gerekmekte demektir. o mantığa çıkar. oysaki puanlar eşit. bu bir!

gelelim ikiye.. oyuncu kıyaslanmasında gsli kardeşlerimi kınıyorum. ewt bizim oyuncularımız iyi oyuncular yürekli oyuncuları bu doorudur. fakat fbli oyuncular özellikle api, alex ve anelka kalitesini belli etmiş oyunculardır. zaten alex haricinde diğer ikisi milli takımlarında oynamaktadır ve alex'in oynamama nedeni de brezilya vatandaşı olmasından kaynaklanmaktadır. başka ülke vatandaşı olsa siz zannediyomusunuz ki milli takım kadrosuna alınmayacak ? yapmayın allahaşkına! o yüzden bence oyuncu arkadaşlarımızı konuşurken kıyaslama yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. mesela mevkisi aynı olan iki adam brezilyadan : alex ve ronaldinho! yani kimse burda alex diyemez akıl war mantık war... alex'in ndn kadroya alınmadığını düzgün açıkladım umarım.

gelelim üçe... galatasarayın bu zor şartlar altında şuanda bulunduğu durum zaten bi başarıdır. amaburaya kadar gelmişken ndn en iyisi olmasın. tüm senenin semeresini alacaksınız sonuçta ve bu sizden oyuncu para vs. her türlü bakımdan kat kt üstün olan bi ekip olan fenerbahçe'ye karşı!!

bilirsiniz ki ben hasta gsliyimdir. ama yiğidin hakkını da yiğide vereceksiniz. oldum olası bu fb-gs kavgalarından nefret etmişimdir. çünkü kusura bakmayın söleyecem sidik yarışı dediğimiz bi laf wardır halk arasında aynı öyle sürer gider hiç bitmez bu kavga..

ama bu hayatta onlar olmadan çekilmez gerçekten.. neyse.. tüm arkadaşlara kolay gelsin yorumlarda.. sınırları aşmadan düzgün yorumlar yapmaya dikkat edersek daa iyi olur arkadaşlar.. umarım haftaya HAKEDEN kazanır.. (yani GS)

hepinize iyi akşamlar..
    çağrı zorkol

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    uzun zmndır konuya bakmassak bööle olur tabe! bu kdr uzar gider konu.. bende bi kaç yorum yapayım..

arkadaşlarımın bazıları biz sizi 2 defa yendik dolaysıyla şampiyonluğu biz hakediyoruz falan gibi bişey yazmışlar. bana göre yersiz bi cümle.. çünkü madem bizi 2 maçta da yendiniz bu kafadan 6 puan önde olmanız gerekmekte demektir. o mantığa çıkar. oysaki puanlar eşit. bu bir!

gelelim ikiye.. oyuncu kıyaslanmasında gsli kardeşlerimi kınıyorum. ewt bizim oyuncularımız iyi oyuncular yürekli oyuncuları bu doorudur. fakat fbli oyuncular özellikle api, alex ve anelka kalitesini belli etmiş oyunculardır. zaten alex haricinde diğer ikisi milli takımlarında oynamaktadır ve alex'in oynamama nedeni de brezilya vatandaşı olmasından kaynaklanmaktadır. başka ülke vatandaşı olsa siz zannediyomusunuz ki milli takım kadrosuna alınmayacak ? yapmayın allahaşkına! o yüzden bence oyuncu arkadaşlarımızı konuşurken kıyaslama yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. mesela mevkisi aynı olan iki adam brezilyadan : alex ve ronaldinho! yani kimse burda alex diyemez akıl war mantık war... alex'in ndn kadroya alınmadığını düzgün açıkladım umarım.

gelelim üçe... galatasarayın bu zor şartlar altında şuanda bulunduğu durum zaten bi başarıdır. amaburaya kadar gelmişken ndn en iyisi olmasın. tüm senenin semeresini alacaksınız sonuçta ve bu sizden oyuncu para vs. her türlü bakımdan kat kt üstün olan bi ekip olan fenerbahçe'ye karşı!!

bilirsiniz ki ben hasta gsliyimdir. ama yiğidin hakkını da yiğide vereceksiniz. oldum olası bu fb-gs kavgalarından nefret etmişimdir. çünkü kusura bakmayın söleyecem sidik yarışı dediğimiz bi laf wardır halk arasında aynı öyle sürer gider hiç bitmez bu kavga..

ama bu hayatta onlar olmadan çekilmez gerçekten.. neyse.. tüm arkadaşlara kolay gelsin yorumlarda.. sınırları aşmadan düzgün yorumlar yapmaya dikkat edersek daa iyi olur arkadaşlar.. umarım haftaya HAKEDEN kazanır.. (yani GS)

hepinize iyi akşamlar..
    çağrı zorkol
    kırk saattir aynı şeyleri söylüyorum sonunda biri daha katıldı oh be

hala bu maçta şike oldunu iddia edenler var yaff ne komik adamlar

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    umarım haftaya HAKEDEN kazanır.. (yani GS)
    çağrı zorkol

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri