Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Turğay Yetkin Ş.urfaSpor'da Başarılı Oldumu ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Evet

32 80.00%
  • Hayır

1 2.50%
  • Başarıya daha çok var

7 17.50%
1 ile 30 arası toplam 641 sonuç

Konu: Dünya Karması Ş.urfaSpor İle 8.Sezon Geride Kaldı

Hybrid View

merhaba kardeşim yazar grubuna dahil olmadığım için yazamıyordum kariyerini takip ediyorum. Maçların güzel geçiyor ve 3. ligden başlaman hoşuma gitti. Bu arada o teklifleri boşver kariyerinde hedef Urfa yazıyo sende urfayla devam et ki zaten öyle yapacaksın gibi gözüküyor. Kariyerinde başarılar dilerim ayrıca maçlara yaptığın yorumların üslubu çok güzel. İnsanın okuyası geliyor. Takipçiniz iyi şanslar

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by ridvan95 View Post
    merhaba kardeşim yazar grubuna dahil olmadığım için yazamıyordum kariyerini takip ediyorum. Maçların güzel geçiyor ve 3. ligden başlaman hoşuma gitti. Bu arada o teklifleri boşver kariyerinde hedef Urfa yazıyo sende urfayla devam et ki zaten öyle yapacaksın gibi gözüküyor. Kariyerinde başarılar dilerim ayrıca maçlara yaptığın yorumların üslubu çok güzel. İnsanın okuyası geliyor. Takipçiniz iyi şanslar
    EYw.. Saolasın.. Suan Maclar Devam Ediyo Bu Gece Büyük İhtimal Süper Lige Cıkar Ve İlk Yarı maclarına KAdar Oynar Ssleri Koyarım.. Takipci oLman Güzel Tşk Ederim

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    walla iyi gidiyorsun eger boyle giderse bu sezon cikicaksin
    Valla Bende Bu YıL Kayıpsız Cıkmayı İstiyorum.. Olacak Gibi.. Bakalım

Mesaj Yetkileri