1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alex De Souza ligimizin futbolcu ölçü birimidir.
    Yeni transfer edilen bir yabancı öncelikle Alex'le ölçülür.
    Alexmetre!..

Transfer Heyeti : "Efendim aldığımız bu adam alexmetreye göre 0.65 alex yararlılığında olacakmış"
    Başkan: "Şampiyonuz desene"
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Alex De Souza ligimizin futbolcu ölçü birimidir.
    Yeni transfer edilen bir yabancı öncelikle Alex'le ölçülür.
    Alexmetre!..

Transfer Heyeti : "Efendim aldığımız bu adam alexmetreye göre 0.65 alex yararlılığında olacakmış"
    Başkan: "Şampiyonuz desene"
    Ucma Eren ...
    Belli bir siniri yok mu su övgülerin ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ucma Eren ...
    Belli bir siniri yok mu su övgülerin ...
    Hadi toplanın gsli arkadaşlar, malzeme çıktı size abartıyorlarda abartıyorlar diye diye yazın
    Gollerinden ve asistlerinden bir video yapsak ve izlemeye kalksan 3 film uzunluğunda film olur..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Hadi toplanın gsli arkadaşlar, malzeme çıktı size abartıyorlarda abartıyorlar diye diye yazın
    Gollerinden ve asistlerinden bir video yapsak ve izlemeye kalksan 3 film uzunluğunda film olur..
    Eren, acikcasi Alex hakkinda gereksiz tartismalar yapmak istemiyorum.Belli bir seviyenin üstünde bir futbolcu cünkü. Türkiye'nin gelmis gecmis en iyi yabanci futbolcularindan birisi.
    Ama Alex'i baya bir abartip, HAGI boyutuna getirmeye calisiyorsun, buna karsiyim ben...
    Simdi konu Alex - Hagi tartismasina döner, Fblilere de malzeme cikar ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Eren, acikcasi Alex hakkinda gereksiz tartismalar yapmak istemiyorum.Belli bir seviyenin üstünde bir futbolcu cünkü. Türkiye'nin gelmis gecmis en iyi yabanci futbolcularindan birisi.
    Ama Alex'i baya bir abartip, HAGI boyutuna getirmeye calisiyorsun, buna karsiyim ben...
    Simdi konu Alex - Hagi tartismasina döner, Fblilere de malzeme cikar ...
    Senin nasıl Alex'i biraz daha olsun küçük düşürme gayretine malzeme çıkarıyorsan bizde çıkarırız Baran'cım

Hagi'yi bu kadar üstün yapan nedir acaba?

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Senin nasıl Alex'i biraz daha olsun küçük düşürme gayretine malzeme çıkarıyorsan bizde çıkarırız Baran'cım

Hagi'yi bu kadar üstün yapan nedir acaba?
    Yok Serkan. Ben Alex'in ne kadar büyük futbolcu oldugunu zaten söylüyorum. Bu konuda bile yazdim ben.
    Bkz : Burada

Hagi'yi üstün yapan seyleri yazarsam konunun amaci degisir. Sen bu zamana kadar ögrenememissen ben bundan sonra sana ögretemem, kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedir ki Alex'ten tek farkı koşmasımıdır. Liderlikse liderlik gol ve asistte, kralı var. Bu kadar abartmayın Hagi'yi.

Mesaj Yetkileri