walla helal olsun kardesim ilk sezonda bank asyada sampiyon oldun.transferlerini merakla bekliyoruz super ligte nasil olucak bakalim urfaspor
Evet
Hayır
Başarıya daha çok var
walla helal olsun kardesim ilk sezonda bank asyada sampiyon oldun.transferlerini merakla bekliyoruz super ligte nasil olucak bakalim urfaspor
hadi bakalım güzel gidiyor transferleri bekliyoruz...
Ve iLk Resmi Teklif Fenerden Geldi Ama Turğay Yetkin TekliFi degerlendirmeden Reddetti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SanLıuRfaya YıLdız Yagmaya Basladı
Varan 1. Aydın Karabulut Urfada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 2. VoLkan Babacan Urfada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varann 3. Soner Aydogdu Urfada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 4. Okan Öztürk Urfada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 5. Fatih Egedik UrfaSporda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 6. Süper Solak İbrahim Akın Urfada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 7.Murat SözGelmez Artık Urfada
Last edited by MoNToLiVo_ : 15.Şubat.2009 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Varan 8. Süper Solak Emre Colakta Artık Urfada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 9 . Ugur Kavuk UrfaSporda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 10 Gelecegin Hakan Sükürü ÖzgürCan Özcan Urfada
Last edited by MoNToLiVo_ : 15.Şubat.2009 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sampiyon urFa![]()
yabancı transferi de beklioruz![]()
Heycanla bekliyoz...
Suan Oyuncuların Takıma Katılmalarını BeKLiyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar özür Diliyorum Daha Fazla Dayanamicam.. Belim Cok Kötü AGrımaya Basladı Sabah 10 Dan Bu Yana Fm Oynuyorum. Ve Neredeyse Pc Basından Hiç Kalkmadım.. Geri Kalan Ssleri Yarın Atarım... Gercekten Beni Takip Eden Herkese Canı GönüLden Tsk Ediyorum.. Ve Sunu Söylüyorum Bizden AyrıLmayın Cok Güzel BomBa TransferLerim Var... Herkese İyi GEceler Bu GünLük Bu Kadar..
Last edited by MoNToLiVo_ : 15.Şubat.2009 at 01:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yarını iple çekiyorum
Merhaba Turgay ABİ daha önce farketmemiştimde benden 5 yaş büyükmüşsün.Özür dilerim. Kariyerini şimdi okuma fırsatım oldu. Transferler süper, bide 2. ligdeki son maçların harika üst üste kaç maç kazanmışsın öyle. Yeni yıldızlarıda takıma bekliyoruz. Kariyerinde başarılar
yahu walla helal olsun nasil geldi bu yeni aldigin oyuncular.daha ilk sezonda bunlarin gelmesi mumkun degiil.yabanci transferlerini bekliyoruz eger onlarda turk oyuncular gibi tecrubeliyse bu sezon guzel bi harmoni yakalayip iyi yerlere gelebilirsin![]()
Bende Sabırsızlanmaya Basladım![]()
ÖnemLi oLan Yas DegilKi.. İnsanLıK..Bu arada. Bakalım Takımı Götürmeye Calısıyoruz.
![]()
Transferlerin TakımLa Alakası YokKi. Hepsi BenimLe calısmanın zevkli Olacagını Söyledi Öyle Geldiler. Daha sürprizlerim Var.![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni Ssler Simdi Geliyo Oyunu Acıyorum... Takipcilere DuyrulUr
Last edited by MoNToLiVo_ : 15.Şubat.2009 at 12:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hani ss ler abi ya![]()
Gecen YıL Tv Gelirlerinden Kasamıza Giren Para..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Sanlıurfaspor Transferde KaLdıgı Yerdenn..
Genc Portekizli Gelecegin Nuno Gomesi Olarak Adlandırılan Pedro Artık Cetelerde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
URfaSpor Gelecege Yatırım Yaptı
Last edited by MoNToLiVo_ : 15.Şubat.2009 at 12:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gencler iims![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 15.Şubat.2009 at 13:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SanlıurfaSporda Tanıdık Bir Yüz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Sanlıurfasporda YıLın BomBası Sinan BoLat ArtıK UrfaSporda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Genc Mısırlı Mohamed UrfaSporda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AvustralyaLı GeLecegin YıLdız Adayları Arasında Gösterilen ÜnLü genc Oyuncusu Kemp UrfaSporda
![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 15.Şubat.2009 at 13:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gençler Güzelmiş.Tecrübe kazandıktan sonra süper olurlar.
SanlıurfaSporda Flash Transfer Gelecegin En Büyük YıLdızları Arasında Gösterilen Carillo Son Dakika Atagı İle Klübe kazandırılDı UrfaSpor Transferi Kapattı...
genc regenlerin hepsis guzel.ozellikle son aldigin cok iyi.sinan bolat lada kaleci pozisyonunu saglama almissin.guzel bir sezon olucak gibi eger team harmony olusursa iyi yerlerde bitirebilirsin sezonu.basarilar...
Girmeyeli bombaları patlatmışın.Çeteler çıldırdı şampiyonluk istiyor...!
basladin mi sezona?merakla bekliyoruz ss leri