uzun zmndır konuya bakmassak bööle olur tabe!bu kdr uzar gider konu.. bende bi kaç yorum yapayım..
arkadaşlarımın bazıları biz sizi 2 defa yendik dolaysıyla şampiyonluğu biz hakediyoruz falan gibi bişey yazmışlar. bana göre yersiz bi cümle.. çünkü madem bizi 2 maçta da yendiniz bu kafadan 6 puan önde olmanız gerekmekte demektir. o mantığa çıkar. oysaki puanlar eşit. bu bir!
gelelim ikiye.. oyuncu kıyaslanmasında gsli kardeşlerimi kınıyorum. ewt bizim oyuncularımız iyi oyuncular yürekli oyuncuları bu doorudur. fakat fbli oyuncular özellikle api, alex ve anelka kalitesini belli etmiş oyunculardır. zaten alex haricinde diğer ikisi milli takımlarında oynamaktadır ve alex'in oynamama nedeni de brezilya vatandaşı olmasından kaynaklanmaktadır. başka ülke vatandaşı olsa siz zannediyomusunuz ki milli takım kadrosuna alınmayacak ? yapmayın allahaşkına! o yüzden bence oyuncu arkadaşlarımızı konuşurken kıyaslama yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. mesela mevkisi aynı olan iki adam brezilyadan : alex ve ronaldinho! yani kimse burda alex diyemez akıl war mantık war... alex'in ndn kadroya alınmadığını düzgün açıkladım umarım.
gelelim üçe... galatasarayın bu zor şartlar altında şuanda bulunduğu durum zaten bi başarıdır. amaburaya kadar gelmişken ndn en iyisi olmasın. tüm senenin semeresini alacaksınız sonuçta ve bu sizden oyuncu para vs. her türlü bakımdan kat kt üstün olan bi ekip olan fenerbahçe'ye karşı!!
bilirsiniz ki ben hasta gsliyimdir. ama yiğidin hakkını da yiğide vereceksiniz. oldum olası bu fb-gs kavgalarından nefret etmişimdir. çünkü kusura bakmayın söleyecem sidik yarışı dediğimiz bi laf wardır halk arasında aynı öyle sürer giderhiç bitmez bu kavga..
ama bu hayatta onlar olmadan çekilmez gerçekten.. neyse.. tüm arkadaşlara kolay gelsin yorumlarda.. sınırları aşmadan düzgün yorumlar yapmaya dikkat edersek daa iyi olur arkadaşlar.. umarım haftaya HAKEDEN kazanır.. (yani GS)![]()
hepinize iyi akşamlar..
çağrı zorkol

bu kdr uzar gider konu.. bende bi kaç yorum yapayım..
hiç bitmez bu kavga..
Alıntılı Yanıtla