herkese merhabalarbiraz sürpriz bir karar olacak ama kariyere devam edecek olmama rağmen sitede yayınlamamaya karar verdim
Bunun çeşitli sebepleri var... oyunu oynarken sizlerle paylaşmak için SS hazırladığımda süre kaybımın oluşu en önemli sebep.Ayrıca benim kariyerleri takip eden ve burada kendisi kariyer açan kardeşler var, ben istiyorum ki benim kariyere yorum yazan ve takip eden tüm kardeşlerin kariyerlerine ben de girip bakıp okuyayım ve yorumlar yazayım ancak kendi kariyerimden onlara vakit ayıramıyorum ve bu durum açıkçası beni vicdani olarak rahatsız ediyor
yani belki sizler karşılık beklemeden takip edip yorumlar yazıyorsunuz fakat ben karşılık vermek zorunda gibi hissediyorum
bunu da yapamadıgım için rahatsız oluyorum...bu da bir sebep yani... Üçüncü bir sebep eskiden kendim FM açıp oynuyordum ama şimdi sitede kimse yokken arka arkaya SS basmak hoş durmayacagı için oyunu da oynayamıyoprum sabahları falan
yani siteye yayınlayamayacagım saatlerde FM oynayamıyorum,alışkanlık olmuş yayınlama işi... bu durumu değiştirmek için bir süre kariyer yayınlamayacagım...belki de hiç
ya da belki bir süre sonra sizlerle çoklu ortak kariyer yaparız günde 2 saatlik falan ortak zaman ayarlayarak... mesela 5-6 kişiyle aynı anda İtalya ligi flan yaparız tek sezonluk...Ancak şu anda dediğim gibi kariyere buradan nokta koyacagım,kendim oynamaya devam edeceğim... Real Betis'i Avrupa sıralamasında hem zenginlik olarak hem de başarı olarak 2 listede de 1. sıryaa taşıyıncaya kadar devam edeceğim... amacıma ulaşabilirsem,yani oyun da bozulmazsa; amacımıza ulaştıgımızda sizlerle SS paylaşırım
vaktim oldugu sürece sizlerin kariyerlerine yorumlar yazacagım, ayrıca sitenin diğer bölümlerinde de sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacagım fakat Betis kariyeri buraya kadar.... Bu mesajdan sonra kendi oyunumu açıp,perde arkasında oynamaya devam edeceğim
![]()
Beni izleyen ve yorumlayan tüm kardeşlerimi saygıyla selamlayarak,kariyere son noktayı koyuyorum...
Milli takım ve yeşil beyaz Nannar'a emanet....
![]()