Russian Premier Division.
2. Hafta
güzel bir galibiyet oldu
Russian Premier Division
3. Hafta
geçen yılın son haftasının acısını çıkardık
Uefa Kupası Çeyrek Final
1. Maç
deplasmanda yeretli bir skor aldığımızı düşünüyorum
Russian Premier Division
4. Hafta
4 te 4 le gidiyoruz alex 4 maçta 5 golle gol kralı
Russian Premier Division
5. Hafta
yine kazandık
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar hiç yorum yapmıyorsunuz yahu insanın heyecanı kalmıyor

yaww daha güzel bir arayüz kullan.sitede çok hoş skinler var....
 yaww daha güzel bir arayüz kullan.sitede çok hoş skinler var....
				 Originally Posted by nannar
 Originally Posted by nannar

Avrupa kupalarında ben de final oynadım
Avrupa kupalarında ben de final oynadım  Moskova'da çalışırken bizim onu görmeyeceğimizi ya da TV izleyerek basın toplantısını takip etmeyeceğimizi sandı galiba ama Avrupa'da birçok finalimiz ve hatta kupalarımız vardır... kesinlikle başarılı bir antrenördür ama "Fatih Terim'den sonra ben gelirim"  gibi açıklamalara falan girmesin. Moskova'da güçlü bağlantılarımız var, ayağını kaydırırız sonra!!!!
 Moskova'da çalışırken bizim onu görmeyeceğimizi ya da TV izleyerek basın toplantısını takip etmeyeceğimizi sandı galiba ama Avrupa'da birçok finalimiz ve hatta kupalarımız vardır... kesinlikle başarılı bir antrenördür ama "Fatih Terim'den sonra ben gelirim"  gibi açıklamalara falan girmesin. Moskova'da güçlü bağlantılarımız var, ayağını kaydırırız sonra!!!! 

çünkü onun elindeki kadroyla benim kadrom aynı değil onun caponeleri vardı benim taranovlarım oyuncularıma kötü demiyorum ancak onun kadrosu daha iyiydi günümüz futbolu ticarete döndü 2000 yılında ise futbol futbol ile kazanılırdı ancak artık parası olan kazanıyor biz böyle bir yokluktan gelipte bu kupayı aldık o nedenle lütfen diyorum Betis ile Spartak Moskova'yı bir tutmayalım
 çünkü onun elindeki kadroyla benim kadrom aynı değil onun caponeleri vardı benim taranovlarım oyuncularıma kötü demiyorum ancak onun kadrosu daha iyiydi günümüz futbolu ticarete döndü 2000 yılında ise futbol futbol ile kazanılırdı ancak artık parası olan kazanıyor biz böyle bir yokluktan gelipte bu kupayı aldık o nedenle lütfen diyorum Betis ile Spartak Moskova'yı bir tutmayalım