-
Of of of süper bir seneyi geride bıraktım,bu iki taktiğin yanı sıra kendi yaptığım bir taktiği dönüşümlü kullandım fakat maçların genelde 70 dakikasını senin taktiklerini kullanarak geçirdim,aldığım sonuçlar inanılmazdı bütün kupaları kazandım liverpool u Chelsea'yi 2 kez yendim(gerçi chelsea'yi nerede oynarsam oynayım yendim kupalarda da)çok çok başarılı bu 2 taktik eğer doğru kullanılırlarsa ve uygun adamlar oynatılırsa.Şunu farkettim dmc en önemli bölge bu taktikteki,uzaktan şut atabilen bir dmc'niz varsa maçlarda çok çok büyük avantaj yakalıyorsunuz.Örneğin Vieira-denilson ve Veloso yu denedim taktiğin o bölgesinde fakat veloso'nun oynadığı maçların 1-2 tanesi hariç hepsini kazandım,bunun dışında ml oynayan oyuncu amc özellikleri baskın bir oyuncu olursa daha verimli oluyor.Bu arada Vela'yı Adebayorla çalıştırtmıştım ve ofsayt özelliği zaten olmuş Vela da,ona güvenimi boşa çıkarmadı ve dediğin gibi gol kralı oldu oynadığım senede.Ellerine sağlık mükemmel olmuş 2 taktikte sslerimi yakında koyacağım diğer pc de oynadığım için şimdi koyamıyorum.
Mesaj Yetkileri