1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Ankaraspor Tanitim

Hybrid View

1. Default

Wederson ile Erman Özgür kıyas bile kabul etmez bence. Tekniği süper bir oyuncu. Ve Tita Jabaya göre deneyimsiz. Belki genç olabilir ama antrenman ağır olduğu için çok sakatlanıyor. Ayrıca bu kadar oyuncuyu serbest bırakmamın nedenleri şunlar:
    1- Bu oyuncular gitmeden önce verebildiğimiz en yüksek maaş 5.750milyar iken onlar gidince 8.250milyara çıktı ve polat ve tsigalko bu maaş sayesinde geldi.
    2-Serbest bıraktığım oyuncuların %90ı 28yaşın üzerinde ve düşük özelliklere sahip. Benim burda yapmaya çalıştığım ise geleceğe dönük yatırımlar. Aldığım oyuncuları incelersen en büyüğü 25 yaşında özellikleri sürekli yükseliş gösteren oyuncular. Fazla iddialı konuşmak istemem ama serbest bıraktığım oyuncularla devam etseydim en çok 2sene ligte dayanabilirsiniz. Galatasaray ve Fener Tuncay, Hasan Şaş, Ümit Karan, Anelka gibi oyuncuları Avrupa klüplerine satınca çok büyük transfer bütçelerine ulaşıp yıldız oyuncular transfer ediyorlar. Ve o ligte dayanmak hiçte kolay olmuyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu futbolculara daha detaylı olarak bakıcam vederson konusunda belki haklı olabilirsin ama bende gol kralı hep tita olurken jaba çok kötü oynuyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri