-
Taktik gerçekten şahane ...
Taktiği Trabzonla yarım sezon denedim 4. iken şampiyonluğu cüzi bir farkla kaçırdım.Yalnız bir kaç ekleme yapmak istiyorum.Taktiğin tempo kısmını 7.kademeye indirip,Maçlarda Opposition instructions kısmından rakip takımın kalecisine ve Ortasaha oyuncularına (DM-MC-AMC-AMRL) closing down ı always,takling hard yapınca takımınız canavar gibi oynuyor.Kaleciye closing down always yapmamızın sebebi defansınızın arkasına iyi toplar atmasını,oyunu iyi kurmasını engellemek.Ufak bir not daha: Rakip tek forwet oynuyorsa ve forweti kaliteliyse forwetine closing down ı never a getiriyorsunuz.Genelde bilgisayar mağlup olduğu zamanlarda 4 santrafora dönüyor ve çoğu zaman sizin canınızı yakabiliyor.Bunun önlemi ise şudur: rakibin taktik değişikliklerini iyi takip edeceksiniz 4 santrafora geçtiği zaman 4 santraforun closing down kısmını never a getiriyorsunuz.Bir de Man managment,motivation,technical ve mental özelliği iyi olan bir asistan menejer alıp devre arası konuşmaları ona yaptırmak da faydalı oluyor.
Çok önemli bir ipucu daha: Asistan menejerin dakka dakka feedback(oyun raporu) nun özellikle taktik bölümü dikkate alınıp ordakiler uygulandığında başarınız kaçınılmaz oluyor.
Asistan menejerin raporunun doğruluğu onun taktik bilgisi ve taktik özelliği ile doğru orantılı.
Last edited by abdulmuttalip : 19.Şubat.2009 at 20:19
Reason: Ek bilgi
Mesaj Yetkileri