Çok başarılı bir çalışma olmuş gerçekten zevkli oynamasi.İlk sezonumu bitirdim daha yeni ve yorumlarımı paylaşmak istiyorum...
--Oyun ilk oncelikle tek ülke 7 lig açıldığı icin gayet hızlı ilerliyor...(diger ulkeleride açmaya çalistigimda surekli crash dump hatasi aldim)
--Oyuna başlamadan once sezon sonu alt yapıdan cıkacak oyuncuların milliyetleri ilgili korkularım vardi,zira tum takımlar ingiliz olarak goruktugunden alt yapıdan gelecek oyuncularda ingiliz mi cikar diye korkmustum ama korktugum gibi olmadi...
--Kulupler arasi transferlerde biraz sorunlar yasadim ancak mesela ayni lişgde oldugum Gremio'dan brezilyalı oyuncu almak istedim ancak calisma izni alamadi..bu olayin mesela duzeltilme sansi varsa super olur).
--Avrupa kupalari olayı malum olarak biraz komik mesala ilk sezonumda Sturm Graz CL yari finali oynadi..
--Gelirler cok asagilarda kaliyor Tv'den cok mac yayınlanmadigindan tv geliri bayagi az.GS mesela bu sezon sonu iflas esiginden dondu bende FB ile oyunuyorum durumum pek icacici degil maddi olarak...
--Oyun zor olmasi acisindan cok zevkli cok kafa yorarark oynamama ragmen FB ile anca 16. olabildim GS 23 ile kume dustu..Oysa TSL'de taktik bile vermeden surekli sampiyon oluyordum..
--Merak edenlere ilk sezon sonu
WPL'de Şampiyon R.Madrid oldu dusenler ise Valencia-Sevilla-O.Lyon
WCS'de Şampiyon A.Madrid direk cikti Playoff'tada Celtic ve W.Bremen cikti Dusenlerse Chivas-Gremio-PSV
WL1'de ise Şampiyon Napoli direk cikti Playoff'tada Dortmund ve Betis cikti dusenlerse Cluj-S.Moskova-Santos

bu olayin mesela duzeltilme sansi varsa super olur).
Alıntılı Yanıtla