öncelikle yazı için teşekkürler,ben de kendi yorumlarımı eklemek istiyorum.
Öte yandan Regenlerin bolluğu da apayrı bir sorun, sanki bu sene FM yapımcıları iyi oyuncu ve para sıkıntısı yaşanmasın havasında düzenlemişler 2009 için bu oyunu
katılmıyorum.fm 2008 ve 2009'u uzun süreler oynayan birisi olarak söyleyebilirim ki fm 2009'un regen çok sayısı ve oranı 2008 e göre çok daha az ve regen çıkma durumu daha mantıklı.fm 2008'de özellikle ilerleyen yıllarda hem pa hem de sayı olarak çok yüksek sayıda,ayrıca çok alakasız(laos,nepal,hindistan,kamboçya vb.) ülkelerden aşmış regenler çıkıyordu.fm 2009 daki regen sayısı gerçeğe oranlarsak tabii ki de fazla gelebilir ama en azından eski sürümlere göre çok daha mantıklı.
antrenörünüze yaptırmanızı tavsiye etmiyorum öncelikle
katılıyorum.yardımcı antrenörler gerekli motivasyonu sağlayamıyor.genelde cevapları aynı oluyor.hemen hemen her maçta mağlubiyete 'hayal kırıklığına uğradım' , galibiyete de maçın önemine bakmadan 'iyi sonuç' diyorlar.
kesinlikle haklısın.uzaktan şutlar ve duran toplarla birlikte en fazla gol yediğim ve attığım durum bu olay oluyor.özellikle henri saviet gibi hızlı ve bitirici forvete sahip olunca her sene bu şekilde çok atıyorum.kalecinin uzun pasıyla arkaya sarkan hızlı forvetler çok gol atıyor
kesinlikle haklısın.özellikle her ay başı yönetim bu maçların sonuçlarını gündeme getiriyor.takıma çok iyi gitse bile derbi maçta alınan mağlubiyet yüzünden duydukları üzüntüyü belirtiyorlar.tabii aynı şekilde tam tersi durum da geçerli.ki bazı takımlar için bazı maçlar çok önemli, örneğin Fenerbahçe ile oynarken milanı yendiğimde aldığım memnuniyet Galatasarayı yendiğimden az dı (yalan da değil hani ben bile böyle hissediyorum) yani derbi maçlarda yenilginin size vereceği zarar çok daha fazla bu yüzden derbilere ekstra dikkat diyorum

Alıntılı Yanıtla