1 ile 30 arası toplam 232 sonuç

Konu: Girondins de Bordeaux - Galatasaray | UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    ona kim kullandırıyor o vuruşları? merak etme uğur geldimi de vazgeçemez bu adamdan..
    Kim kullandiriyorsa kullandiriyor. Sorun da orada zaten. Bir Allah'in kulu cikip demiyor "Sabri neden vuruyorsun ? " diye. Hadi kimse demiyor, Sabri neden israrla bunlari yapmaya devam ediyor ? Hayatinda hazirlik maclarinda attigi 2 golden baska frikik golü olmayan adam, her duran topun basinda oluyor. Bir Galatasaray taraftari olarak bu benim sinirimi bozuyor. Sirf benim degil, bütün Galatasaray'lilarin sinirlerini bozuyor ...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kim kullandiriyorsa kullandiriyor. Sorun da orada zaten. Bir Allah'in kulu cikip demiyor "Sabri neden vuruyorsun ? " diye. Hadi kimse demiyor, Sabri neden israrla bunlari yapmaya devam ediyor ? Hayatinda hazirlik maclarinda attigi 2 golden baska frikik golü olmayan adam, her duran topun basinda oluyor. Bir Galatasaray taraftari olarak bu benim sinirimi bozuyor. Sirf benim degil, bütün Galatasaray'lilarin sinirlerini bozuyor ...
    bu konuda haklısın, duran toplarına bende birşey demiyorum.. benimde demek istediğim; duran topları kapsıyor.. taşıyamayacağı yükden kastım bu.sabri geçmesinde frikik'in başına kim geçerse geçsin

Mesaj Yetkileri