1 ile 30 arası toplam 232 sonuç

Konu: Girondins de Bordeaux - Galatasaray | UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konuda yoksa ozaman mesajının silinmesini gülerek değilde anlayışla karşılamanı bekliyorum ozaman. Ö.m yolu ile gelmiş herhangi bir hakaret veya rahatsız edici bir durum varsa da Turksportal Destek Merkezi'ni kullanabilirsin. msn iletilerine yada mesajlarına birşey yapmak gibi bir durumumuz olmadığı ise aşikar sanırım ve bunların foruma taşınmamasını istediğimiz.

Neyse konu dağılmasın maç yorumlarına devam.

0-0 riskli bir sonuç ama umuyoruz Galatasaray İstanbul'da işi bitirecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Konuda yoksa ozaman mesajının silinmesini gülerek değilde anlayışla karşılamanı bekliyorum ozaman. Ö.m yolu ile gelmiş herhangi bir hakaret veya rahatsız edici bir durum varsa da Turksportal Destek Merkezi'ni kullanabilirsin. msn iletilerine yada mesajlarına birşey yapmak gibi bir durumumuz olmadığı ise aşikar sanırım ve bunların foruma taşınmamasını istediğimiz.

Neyse konu dağılmasın maç yorumlarına devam.

0-0 riskli bir sonuç ama umuyoruz Galatasaray İstanbul'da işi bitirecek.

Biliyorum Emre zamanında çok karşıLaşdım bende o durumLa (: neyse mesajımı editLedim zaten..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bordeaux = Galatasaray bence iki takımında silahları var, askerleri var, generalleri var Sami Yende güzel bir maç bizleri bekliyor. Bence generallerin samiyendeki performansı sonucu belirler ama çok iyi kontraya çıkabilen bir takım Bordeaux ben herkes kadar rahat bu iş Samiyen de biter diyemiyorum şansımız %55

Mesaj Yetkileri