Fatih Sonkaya Ofsporda!! Herkesi şaşıtran bu transfer hakkında biraz bilgi verelim..1 yıllığına takıma katıldı..Takıma gelmesindeki en büyük pay futbola verdiği 1 senelik ara olması gösteriliyor.6 Kez milli olan oyuncu daha önce Porto,Beşiktaş,Roda gibi takımlarda oynadı.Ofspor belkide bu sene en iyi transferini yaptı.Fatih sonkaya ise açıklamasında ben en iyi konuşmayı sahada yapacağım dedi.

Belçika doğumlu Türk asıllı oyuncu Emrullah Güvenç uzun uğraşlar sonucunda Ofsporda.Kendisini 3 yıllığına Ofspora bağlayan Emrullah bu kadar alt seviyeden başlayacağımı tahmin etmiyordum ama başarılı olacağımıza inanıyorum.Takımda şans bulacağımdan eminim ve bunu en iyi şekilde değerlendireceğim ofspor taraftarları iyi futbol izlemeyi özlemiştir ve bende bunda öncü olmak istiyorum dedi.

Bir zamanlar Trabzonspor forması ve 21 yaş altı milli takımda forma giyen genç oyuncu Ali Şen Kandil Ofspor ile anlaştı.Kendisini 3 yıllığına Ofspor takımına bağlayan Ali Şen mutlu olduğunu söyledi ve ekLedi forma şansı bulması halinde bunu en iyi şekilde değerlendireceğini ve Ofsporu en iyi yerlere taşıyacaklarına inandığını belirtti.
Aynı zamanda Utku Yılmaz , Macit Güven , Ali Melih Özçelik ve Nuri Çolak bonservisleri ile Eyüp Kadri Ataoğlu ise kiralık olarak Takımımıza katılmıştır.