Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ya sadece atmıyorum golüde yiyorum adamlar tak tuk doksana asıyorlar lamba gibi

O da bilmemenden kaynaklanıyor dermişim
    -

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    ya sadece atmıyorum golüde yiyorum adamlar tak tuk doksana asıyorlar lamba gibi
    ilginç bişi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

2011 deyim barcelona başındayım dikkat ettiğim bişey war chelsea sadece ilk sene pablo orzaizi almış ve başka hiç bir futbolcuyu almamış
    abramovic adam almadan durmaz ondan daha önemliside kadrolarında kimse kalmadı

Quote Originally Posted by sherryy
    2011 deyim barcelona başındayım dikkat ettiğim bişey war chelsea sadece ilk sene pablo orzaizi almış ve başka hiç bir futbolcuyu almamış
    abramovic adam almadan durmaz ondan daha önemliside kadrolarında kimse kalmadı

evet kardeş sana cok katılıorum

halidozsoy Misafir

Benim ki daha garip

Barca ile oynuyordum. grubuma trabzonspor çıktı. Ama oyunu açarken database yi küçü yapyığımdan normal ts li oyuncular gözükmüyordu.
    Kendi sahamda oynarken ilk golü attım , ilk yarı bitmeden iki tane gol yedim. 90 dk. sonunda Barcelona 2-1 yenmiş gzüküyodu. Hem 3 puan aldım hemde galibiyet primi olan 220.000 i nasıl oldu anlamadım

bi oyuncuya minimum fee den fazla bonservis teklif etmesi bi klübün hata gibi bişe olsa gerek. hangi mantıklı insan yapar böyle bişeyi?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Kopya CD sorunları ve verilen cevaplar silindi..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar benimde dikkatimi çeken sorun şu. Oyuncumuzu başka takımlara önermek istediğimizde önceden birçok seçenek çıkıyordu. Asistanınızın önerdiği takımlar , diğer büyük takımlar vs. gibi. Ama 2006 da önerme bölümünü açtığımda seçenek çıkmıyor. Bu sorunla karşılaşan ya da br önerisi olan varmı?...

Nesil
    2006
    Yer
    viyana

Default arkadaslar lütfennnn yardimmmmm!!!!!!!!!!

ya ben bir patch yamasi indirmistim ama su an ben yeniden oyun baslatamiyorum ancak kayitli oyunlarimi oynayabiliyorum lütfenn yardimm [email protected] --->>>burdan ulasin lütfennn

Angry brezilya

ben corinthians tayım aynı gün içinde 2 maç yaptım biri ligde diğeri libertadores te ama işin ilginç tarafı oyuncularımın büyük kısmı milli takımdaydı ve iki maçıda yedeklerle oynamak zorunda kaldım

Default giden gelmiyo :)

slm arkadaslar ben fenerbahceyle yeni bi oyun actim defansın soluna brezilyalı süper yetenek ronny'i aldım sezon ortasında espanyol kira için istedi 2 M$ ücret istedim verdiler ronny espanyola kiralik gitti sözleşmede 30.06.2006 geri gelecek diyodu 15.08.2006 hala geri gelmedi ve profiline baktığım zaman Espanyol B TAKIMINDAN KİRADA diyor yani bende kiralık oynuyo gözüküyo fakat benim kadromdada siyah gözüküyo ismi yani ne benim takımda ne onların takımda yardım eden olursa sevinirim arkadaslar

arkadaşlar bu tr yamayı indirdim ve kurdum ama hiç degişiklik olmuyor bunun sebebi nedir acaba rica etsem bir yardım eden olur mu lütfen

Burası Fm 2006'daki teknik sorunlar ...

Sen Türkçe ile ilgili Teknik Sorunlara uğra istersen
    -

arkadaşlar bu türkçe yamayı kurdum ama nedense hiç birşey degişmedi yükledim ama yok yani yardım eden olursa sevvinirim

nasıl girebilirim burasını buldum sadece sagol ilgilendigin için ama biarz daha yardım lazım

fm exe nerde olacak ve bu ne demek bilen var mı

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

fm exe oyunun kurulu oldugu klasörün içindedir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya walla benim en çok kafaya taktığım sorun.hep köşelerden gol oluyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Question

arkadaşlar bu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama benim çok dikkatimi çekti.şu an kartalspordayım ve 2012 yılındayım.şampiyonlar ligi yada uefa kupalarına katılan takımlara baktığımda 2005-2006 sezonunda hangi takımlar varsa 6 sezondur aynı takımlar katılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

antrenmanlardan hiç bir şey anlamadım sinirlendim sildim oyunu

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shahinler
    arkadaşlar bu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama benim çok dikkatimi çekti.şu an kartalspordayım ve 2012 yılındayım.şampiyonlar ligi yada uefa kupalarına katılan takımlara baktığımda 2005-2006 sezonunda hangi takımlar varsa 6 sezondur aynı takımlar katılıyor
    o sectigin ülkelere göre degisir mesela sen türkiye ile ingiltere'yi secersen bu puan durumuna göre c.l'ye giderler ama secmedigin ülkelerin puan durumunu görmedigin icin hep 2005-06 sezonundaki takımlar katılıyor olabilir tabi bu benim fikrim

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Quote Originally Posted by alkaweb
    o sectigin ülkelere göre degisir mesela sen türkiye ile ingiltere'yi secersen bu puan durumuna göre c.l'ye giderler ama secmedigin ülkelerin puan durumunu görmedigin icin hep 2005-06 sezonundaki takımlar katılıyor olabilir tabi bu benim fikrim
    haklısın galiba bende sadece türkiye ligi seçili. bu aklıma gelmemişti. ama yinede her sene bu şekilde olması sıkıcı.eski oyunlarda böyle bi şey yoktu.

Question 3gt super paketi

ben bunu indridim ama omadi sitedeki soylediklerini uyguladim ama genede olmadi yapan varsa bir yardim edin arkadaslar simdiden tesekkurler

penaltı atıslarında ama sadece mıllı takımlarda penaltılar sonunda mesaj kutusunda kazanan tarafın maglup gozukmesı tam 3 kez basıma gledı
    ılkınde yenık gsterdı cıkıp yıne oynadım dıer ıkısınde tersı oldu yıne yenıden oynadım ama yendım

yaa beyler benim sorunum 1. para olayı her zaman tayland bahtı yazıyoo (ABD doları olmuyoo) ABD yapıyorum oyuna dönüyorum tayland bahtı oluyoo tekrar ve kayıt günleride her gün oluyooo delirecem yawwww

Del Piero_10 Misafir

sakatlıklarda oyuncuların herşeyi abartılı bir şekilde düşüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

geçen gün de benim başıma çok ilginç bi olay geldi oyuncularımdan biri ikinci sarıdan kırmızı yedi atıldı ama atılmadı yani hala daha sahadaydı koç gibide oynadı maç bitti haberlere baktım bu konuda hiçbir şey demiyordu ne ceza alan oyuncu ne de başka bi şey ama ben kırmızı yediğini gördüm spikerde söyledi anlamadım ne olduğunu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dakka 45+ iken oyun surekli duruo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar 6.03 güncellemesini turkpostal daki link den indiremiyorum

Baska bir yerden bulgum exe dosyasıda win 321 hatsı veriyor ve açılmıyor ne yapmalıyım

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri