1 ile 30 arası toplam 298 sonuç

Konu: Bu taraftar herşeyin en iyisine layık.. [ Borussia Dortmund - BVB ]

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Man City senden oyuncu isterse fiyatı yükselt biraz daha çünkü adamlarda para var tık diye parayı hemen veriyorlar.

Başarılar.
    Bana gelmedi mi cimrilik yapıyolar ya 10 istedim vermediler, 7,5 istedim vermediler sonunda 4,5 milyona anlaştık. Onun yerine daha ucuz ve daha iyisini aldığımız için zarar etmiş sayılmayız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vuque View Post
    Başarılar...
    Ucuz Ve Kaliteli Futbolcu Önerilerim Olabilir Sana.Hangi Bölgeye Oyuncu Aradığını Söylersen.(9.0.1 İçin.9.0.2 Patch'inde Önereceğim Oyuncuların Durumunu Bilmiyorum.)
    Dortmund Güzel Bir Seçim.Almanya Ligi Güzel Bir Lig.Şu Andaki Oyunumdan Sıkıldığımda Ya Almanya Yada Fransa'da Oynamayı Düşünüyorum.Almanya Olursa Büyük İhtimal Dortmund Veya Hertha Berlin'den Birisini Seçerim Diye Düşünüyorum.O Sebeple Kariyer'ini Takip Edeceğim.Tekrardan Başarılar...
    Önerilerini mutlaka dikkate alırdım ama transfer dönemi sona erdi malesef. Ben de Leeds'le oynuyordum çok büyük başarılar kazandım sıkılınca Dortmund'la kariyer açmaya karar verdim. Almanya ligini ilk kez oynuyorum herkez çok zevkli diyor gerçekten... Zamanla göreceğiz zevkli mi değil mi Eğer başarılı olursam zevklidir, olamazsam değildir
    Umarım sizin de yorumlarınızla güzel bir kariyer olur.. Teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    basarilar guzel bir kariyer olucagi belli dortmundu oldum olasi cok severim ama hic yonetmedim.merak ediyorum bakalim maclari
    Teşekkürler maçları akşam ekleyeceğim inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    kariyerinde basarilar dostum
    Teşekkürler taktik dehası arkadaşım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Başarılar Hemşerim Umarım İstediğin Hedeflere Ulaşırsın
    Eyvallah toprağım
    Last edited by S4mp1y0N : 20.Şubat.2009 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri