Barca Bir Kac Adım Önde.![]()
Real Basarılar Kalıcı Olur İnş.En Azından Free Yi Yakalaman LAzım
![]()
Tebrikler arkadaşlar ikinizde iyi gidiyosunuz bikaç maçtan sonra puan durumunu koyarmısınız
İkinizde Bocalamaya Başladınız bence taktik degiştirmeyi deneyin.
takımlar sizi cözmüş anlaşılan
![]()
Barça şampiyon olur
Valladolidi kolay geçtik
Veee A.Bilbaoyu tarihi sayılabilecek bi maçta yendik Önce 1-0 oldu arkasından 2-0 geriye düştük
daha sınra heinze atıldı 2 gol ofsayt die verilmedi higuain sakatlandı bunlar 38 dk içinde gelişti ve sonra olan oldu nistelrooy 2 gol attı 49.dkde 2-2 oldu sonra de la red 3-2 yaptı son dklarda sneijder 2 gol daha attı ve maçtan 5-2 galip ayrıldık
Vee 2.turda rakip inter
[URL=http://g.imageshack.us/img264/interih7.jpg/1/][IMG]
İnşallah eleriz ne diyelim
elersin valloid maçını imkan olsa seyretseydik ya golle karnımızı doyururduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BARÇAYA BAK 5 ŞUT ÇEKMİŞ :s
Last edited by sertanbaba : 20.Şubat.2009 at 18:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sertan baba maç kayıtlı nası göneriliosa gönderiyim
Last edited by sertanbaba : 20.Şubat.2009 at 18:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sertanbaba buldum o dediklerine hiç gerek yok sadece benim gönderdiğim dosyayı belgelerim/sports interactive/fm 09/matchesin içine at bu
Real Güzel Transferler Yapmış![]()
Ama Toulalan Yerine Keşke De Rossi yi Alsaydın Ya
Gidişatlar Güzel.
Last edited by KaRaBükLü KraL : 21.Şubat.2009 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Beyler SSler Nerede KAldı![]()
Turgay abi dershane,kurs,okul filan anca oynuyoruz.ssleri yakında koyarız merak etme