Yapmaz onlar öyle zararlı seyler![]()
Yapmaz onlar öyle zararlı seyler![]()
2-3 fotonun dışında birşey beklemeyin çekemedik. ayrıcana yazı yazamıyorum hala buz tutmuş vaziyetteyim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Eğlenceli bir buluşma oldu. Maç skoru (Anıl, Serkan, Cengiz Abi, Mehmet, Alican kadrosu.) 20 - 19 (Eralp, Eren, Serhat, Batuhan, Oğuz kadrosu.)
Kısa ve öz olarak donduk![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Eralp 19 gol yedi demek.. Fotolar kimde adaşım?
Fotolar derkensanırım 2 ya da 3 tane var. Üşümekten ne foto, ne video çektik
Serkan'da var birkaç tane,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
eralp 20 gol yedi. 19 golü anıl yedi.Eralp 19 gol yedi demek..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Sonunda eve ulaştım![]()
İstihbarata göre fotolar sendeymiş Seko..![]()
seko'da bi foto vardı diye biliyorum sade o da cevahir'de çekildiğimiz. eralp'e ve babasına tekrar birde burdan teşekkür ediyorum ağırlamalarından dolayı.
Eren maç yaptınız mı? Bu soğukta valla helal olsun yaptınızsa
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
evet abi soğuk hava koşullarına rağmen yaptık. bence çok zevklide geçti. eren abiyle cengiz abinin ufak sakatlıkları korkuttu bizi biraz ama çok şükür önemli şeyler değildi. atan kazanır dedik son gol için bi türlü gol atamadıkson golü atmak için bi 15 dk falan uğraştık heralde..
edit........
Manyak mıyız neyiz bu soğukta![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ayne yaa.. hala donmuş durumdayım![]()
Ve işte resimlerimiz
Hava böyleydi
Ekip toplandı (Alican, Serhat, Batuhan, Ben, Serkan, Mehmet)
İTÜ'deyiz
Takımlarımız sahaya doğru gidiyorlar
Sahadayız
Hava nasıl görüyorsunuz
Giyindik, yola koyuluyoruz
![]()
Last edited by Bursaspor : 21.Şubat.2009 at 22:47
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Beyler müjdemi isterim ayak tırnağımın teki çıkmışSon 20 dk falan bende ayağıma kıramp falan girdi sandım.
![]()
Bende bi şey yok çok şükürEreN senin bacak nasıl.. sıcağı geçince belli etmiştir az çok?
Eralp , Galatasaray formasını giymiş, beşiktaş antremanındada böyle birşey yapmasını umuyoruz
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
çok saçma bi giyiniş tarzıyla mücadele ettimaltta eski fb çoraplarım ve havai donum üstte mavi tişortüm ve siyah polarım
![]()
eveet bende müjdemi isterim dizimin alt kısmı şiştive felaket bir ağrı var. Dizim döndü diye korktum bir an kitlendi kaldı.
Giyim konusunda Alican eleştirilecek olsada bence kesinlikle maçın adamıydı.Hızını,çevikliğini bizim hantallığımız yanında çok iyi kullandı.
Ciğersiz denilen Eren'de ben büyük bir düşüş gördüm çok kişisel oynadı pas atması gereken yerlerde hiçe yakın pas attı her ne kadar 9-10 gol atsada maçın yıldızı olamadı.
Kısada Alican bugün futbol oynadı Eren top oynadı.![]()
Her maçta bir adam sakatlıyacaksınız degil mi, Bursadakinde ben burdakinde Eren
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
O zaman maçın yıldızını seçelim
Ama ben buradan bir teşekkürü de bizi Metro City'e kadar bırakan taksiciye gönderiyorum. Amortisörleri biraz eskidi ama![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Evet ya adam gidene kadar laf soktu bize resmenbişi de diyemiyosun yolda bırakır maazallah
Oğuz dediğim gibi fazla verdiğimiz 15 kuşur amortisör bakımına gitsin bari
![]()
Alican maşallah aynı benim eski halim![]()
Buradanda Trabzonspor'um yenilince ''İşte puan farkı 1'e inicek falan diyen arkadaşlarada Gençlerden selam söylüyorum.''![]()