1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Sizce Ahmet Kaya Türkiyeyi Seviyormuydu Yoksa Pkk Yanlısımıydı?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Ben bu adamın kendisine ve sanatına söyleyebilecegim tek bi söz var ama onu sölersem ban yerim. Hani GORA'da hatırlayın Arif:Amerika'lıların meşhur bir lafı vardır bildin mi? Amerikalı: Nedir o? İşte ondan sonra Arif ne diyorsa ben de onu diyorum

Quote Originally Posted by alieren7
    Ben bu adamın kendisine ve sanatına söyleyebilecegim tek bi söz var ama onu sölersem ban yerim. Hani GORA'da hatırlayın Arif:Amerika'lıların meşhur bir lafı vardır bildin mi? Amerikalı: Nedir o? İşte ondan sonra Arif ne diyorsa ben de onu diyorum
    ya kardeşim bu adam sana ne yaomış allahını seversen ya..Adam ölmüş gitmiş ölüsüne bari biraz saygılı ol emi..

Bu arada kendisine istediği söyleyebilirsin ama hiç bir SANATÇININ sanatına hakaret edilmez..Bu çoook büyük bir saygısızlıktır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alieren7
    bence çok haklısın abi ne demek istediğini anlamıştır herhalde herkes....Ben türkiyede böyle bir sanatçı göreceksem..................
    Tekrarlıyorum bence bu şahsın adını türk halkı olarak ağzımıza bile almamalıyız!

Quote Originally Posted by leave_992
    bence çok haklısın abi ne demek istediğini anlamıştır herhalde herkes....Ben türkiyede böyle bir sanatçı göreceksem..................
    Tekrarlıyorum bence bu şahsın adını türk halkı olarak ağzımıza bile almamalıyız!

abi küfüre nasıl haklısın diosunuz ya???Abi enden vatan hainidir bunuda söylesene?

Quote Originally Posted by benyaben
    abi küfüre nasıl haklısın diosunuz ya???Abi enden vatan hainidir bunuda söylesene?
    haklısın kardeşim ne olursa ollsun küfür takdir edilmemeli

Mesaj Yetkileri