GS akşam 3 farklı kazanır diye bir is oluştu içimde nedensebilmiyorum ama Antalya'daki maç aydı yılda bir denk gelir... son maçlarda Galatasary'ın puan kaybı sadece kötü oyundan falan değil... GS iyi top oynuyor... Sivas'la oynanan 2 maçta da GS bastırdı Sivas attı, Kayseri maçı zaten evlere şenlik sinir harbiyle oynandı.buna ragmen son dakikada 2 puan gitti... Bordeux maçındaki gibi bir dizilişle çıkarsa GS en az 3 gol atar düşüncesindeyim ama tabi lincoln gününde olması lazım... neyse kariyeri açıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bildiğiniz gibi ben 3d maç motorunu kullanmıyordum ama bundan sonraki maçlarda taktiğin eksiklerini daha iyi görmek adına kullanmaya karar verdim.bu yüzden daha yavaş ilerleriz... haberiniz olsun![]()

bilmiyorum ama Antalya'daki maç aydı yılda bir denk gelir... son maçlarda Galatasary'ın puan kaybı sadece kötü oyundan falan değil... GS iyi top oynuyor... Sivas'la oynanan 2 maçta da GS bastırdı Sivas attı, Kayseri maçı zaten evlere şenlik sinir harbiyle oynandı.buna ragmen son dakikada 2 puan gitti... Bordeux maçındaki gibi bir dizilişle çıkarsa GS en az 3 gol atar düşüncesindeyim ama tabi lincoln gününde olması lazım... neyse kariyeri açıyorum