Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne OLur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • GençLerbirLiği Kazanır

7 38.89%
  • Berabere Biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe Kazanır

8 44.44%
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: GençLerbirLiği - Fenerbahçe [ TSL 21. Hafta ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe ligde ilk beşe gireceğini düşünüyorum bu nedenle UEFA gidecektir. Zaten Türkiye Kupasını kazanacaklarını düşünüyorum. Ligde ki başarısızlığı bari böyle affetirsinler...
    1. ve 2. siradakiler Sampiyonlar ligine, 3. ve 4. siradakiler ise Uefa'ya gidiyorlar. Ligi 5.sira da tamamlayan takim ise Inter-Toto ya gidiyor. Tabi ben yanlis bilmiyorsam. Zaten Fener'in önünde bi Türkiye Kupasi kaldi, onu da alamazsa Fener büyük tepki toplar sezon sonunda ...

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    1. ve 2. siradakiler Sampiyonlar ligine, 3. ve 4. siradakiler ise Uefa'ya gidiyorlar. Ligi 5.sira da tamamlayan takim ise Inter-Toto ya gidiyor..
    Intertoto bu sene sondu,önümüzdeki sene kalkıyor.

Söylenebilecek birşey yok.7-0dan sonra serinin devam etmesini istiyorduk.Şunu da söyleyebilirim ki bu sene lig gerçekten çok kaliteli.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hala devam ediyor ama bu futbolla gerçekten zor.Önümüzde bir Türkiye Kupası kaldı,onu da muhakkak kazanmamız lazım bu kötü sezonu telafi edebilmek için.Ondan sonra da önümüzdeki sene 3 kulvarda da şampiyon olabilecek bir takım kurulması lazım.

Mesaj Yetkileri