Giresunun takibini ve araştırmasını murat gibi çok sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşım yapıyorki o takımı hepimizden iyi biliyordur...
ikinci yarı ilk defa izlediğim .giresunla
yorumlarımı yaparken nedenler konusunda da sorularım olacak ...
birincisi bu takımın başına neden ali eren getirildi sevgili kardeşim biliyormusun..açıkcası kendisini pekte ispat edememiş bir hocanın giresunun bulunduğu tehlikeli noktada bu takımın başına gelmesinebir anlam veremedim açıkcası ...
herneyse..takıma geçersek..mükemmel bir defans oyuncusu var..Veli Ersin..özgürcanı markajda yedi bitirdi öte öte yandan son anda yaptığı kritik müdahaleler olsun..hava toplarındaki başarısı olsun harika bir Ersin seyrettim..hatta maç ,ç,n tuttuğum notlarımın 77. dakikası için Ersin duvar gibi atılan bir çok top ondan geri geliyor demişim...
yanındaki mehmet yılmazda sakaryaya karşı başarılı oynadı..
ama benim beğenmediklerime gelirsek murat ben bu ergunu çok beğenmedim açıkcası biri abdulvahiti biri levente ilk yarı kritik toplar kaybetti ilk yarıki kısır geçen maçta Sakaryanın bulduğu bir kaç gol posizyonu onun eseriydi...Ergun bu maçlıkmı böyle yoksa geneldemii merak ettim açıkcası..
Musa kuş kanatta etkili olmaya çalışıyor ancak gürol ona yeterli desteği bir türlü göstermedi..Kanatlarda bugün giresun adeta hiç yoktu hiç..
ayrıca bu takımı ikinci yarı defansa çekerek hata yaptı ali eren ..hadi defansa çekilidin diyelim..defansa çekilen takımın en önemli koz ne olacak..kontra atak yapmak..peki kiminle yapacaksın bunu..Giresun orta sahasında süratle takımı orta sahaya kaldıracak bir oyuncu varmıydı pekii..tama mevcut kadronda yok o halde neden golü yiyene kadar bir oyuncu değiştirmedin?.
demekki defansa çekilmek ali erenin bir planı değil sakarya baskısı sonucu oluşan istem dışı bir durummuş..o halde bir teknik adam ya bu geri çekilmeyi kabullenmeyim takımından çıkmasını isteyecek..yada madem yaslanmak zorunda kalıyorsan kontraya uygun oyuncuları sahaya süreceksin..Ayrıca İbrahim parlayana bence çok sabretti kötü bir günündeydi ibrahim herhalde değiştirmesi gerekirdi...
velhasıl ilk sakaryanın cılız ataklarından bir sonuç çıkmayınca aklıma çaykur-diyarbakır maçı geldi..ve giresunun kontra bir golle kazanabileceğini bile düşünmüştüm..ama Ali ereninin plansızlığı ve oyuna müdahalede gecikmesi Giresunun maçı kaybetmesine nedn oldu diyebiliriz...
Giresunun düşeceğine inamıyorum hatta düşmesini en son isteyeceğim takım ama Ali Eren den daha iyi bir hocayı hak ettiğindende şüphem yok...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali