Arkadaşlar biraz yorum olsun yeter..Lütfen.
Küme düşersin
Kümede kalırsın
Orta sıralarda kendine yer bulursun
İlk 5 e girersin
TSL de şampiyon olursun
Uefada gruptan çıkarsın
Arkadaşlar biraz yorum olsun yeter..Lütfen.
gayet başarılısın bu arada uefa da gruptan çıkman güzel olmuş
Bu Dostluk Bitmez!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kafa Kafaya giden bu maçta 3 puanı net skorla almayı bildik.Rakibin hatalarını iyi değerlendirdik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Liverpool, Ankaragücü ile Savaştı!!
Sonuçta gruptan beraber çıktık bir şey değişmiyor.Biraz daha rakibi korkutup üstüne gidebilseydik sonuç çok farklı olabilirdi.Kısmet.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]![]()
Last edited by sicey59 : 15.Şubat.2009 at 18:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
RAKİBİMİZ DEPOTİVOYU YAKINDAN İNCELEYELİM
İşte genellikle bu taktikle oynuyorlar:
Bu Taktik İçin Gereken önlemi alacağız ve genelde kanatların arkasına toplar atacağız.
Önemli oyuncuları:
Sol tarafta oynuyacak oyuncusu çok kaliteli!!Dikkat.
İnşallah Gününde olmaz!!!
Gayet tabi diğer Oyuncularda güzel bu kadar gösterebildim.En önemliside İspanyaya gideceğimiz maç orada herşey belli olacak.
deportivo iyi takım ama geçebilirsindevamını bekliyoruz
Ben bu Deportivo ile bi kaç kez karşı karşıya geldim.Süprizleri çok fazla.Kapalı kutu gibi bişeyler.Dikkat et.Elenebilirsin.Başarılar..
Guardado gününde olmazsa tur senin![]()
Last edited by sicey59 : 18.Şubat.2009 at 17:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sicey59 : 19.Şubat.2009 at 17:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gidenler ve gelenler Stoper alamadık ve şuanda 1 yabancı alabilirdik ama transfer dönemi bitti 2 türk stoperle nereye kadar fedorovu serbest bıraktıgıma çok pişmanım Abraham'a Basel 9 € istiyor çıldırmışlar Abraham gelmek istedi ama basel vermedi.Sezon sonu transferleri süper.
Sezon sonu gelecekler.!!!
Biraz Morel Bulduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi bir mücadele.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde İyiyiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tek Sorumlu benim Elyasa bu maçta sakattı oynayamadı Onun yerinde Osman oynadı iyi oynadı fakat tek sorumlu benim yabancı stoper alamadım.Oyuncularımı tebrik ediyorum.Başka söylencek bi şey yok.
İnş ligi iyi bitiririz stoperlerimiz sakatlanmassa tabiki!!
Last edited by sicey59 : 19.Şubat.2009 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sicey59 : 20.Şubat.2009 at 19:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sicey59 : 21.Şubat.2009 at 19:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ARAÇ FİLONUZU KİRALARKEN BU KADAR OFSAYTA DÜŞMEYİN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dediklerinden sadece musa aydını aldım onlarda serbest aldım zaten kontrat imzaladım Elyasayı yanlıs hatırlamıyosam 1 € ye Beşiktaşa verdim.Bende Süper oynuyodu.Profili zayıf ama yürekli oynuyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazık kaleyi görmeden gittiler.Güle Güle Ankaraspor.
Last edited by sicey59 : 21.Şubat.2009 at 19:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sicey59 : 21.Şubat.2009 at 21:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar Gençlerbirliği-Fb maçını izliyorum.Sonra devam edicem
Anket oyları için teşekkürler arkadaşlar.Bakalım Fm den kimler anlıyor sezon sonu göreceğiz![]()
zaferin profilini koyarmisin buraya merak ettim.nasil oynuyor memnun musun?
Roma maçı spr olms![]()
Bnce artık avrupa takımlarıyla oyna yeni heyecanlar ara![]()