Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Bülent Korkmaz

Arrow Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Bülent Korkmaz

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Profesyonel Futbol Takım Teknik Direktörü Michael Skibbe, 23 Şubat Pazartesi günü (bugün) saat 12.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Umarim istifa ettigini aciklar, istifa da bir hizmettir ...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Ve Skibbe bırakıyor !..

Dün akşam Kocalispor karşısında alınan kötü sonucun ardından hedef haline gelen Galatasaray teknik direktörü Skibbe, saat 12.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Alman teknik adamın toplantıda "istifa kararı aldığını" açıklayacağını öğrenildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SKIBBE VEDA ETTİ!..
    DHA’nın haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, dünkü Kocaelispor yenilgisinin ardından bugün sarı-kırmızılı camiaya veda etti. Az önce Florya’da futbolcularıyla bir konuşma yapan Alman hocanın, "Çok üzgünüm. Yönetim arkamda durmadı, beni hep yalnız bıraktılar. Sizlerle Bordeaux maçına çıkmak isterdim. Yönetimden son olarak bunu talep ettim. Ama tahammülleri olmadığını ve yolları ayıracaklarını söylediler. Sizlere Bordeaux maçında başarılar dilerim ve turu geçeceğinize yürekten inanıyorum" dediği öğrenildi.
    23.02.2009
    Last edited by Ziya38 : 23.Şubat.2009 at 13:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Kamuoyuna duyuru

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hayırlısı olsun Bülent Korkmaz'ı getireceklermiş gibi bir his var içimde..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Skibe'nin basın toplantısını beklemeden mi bu açıklamayı yaptı yönetim? Eğer öyleyse olmamış hiç.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ümit karan ve Sabri'nin kadro dışı kalacagı söyleniyor.Sabri kaptanlık bantını yere mi ne atmış.uA öyle deniliyor..Tvde görmedim...Ayrıca bir çok oyuncuya para cezası gelecekmiş...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit ve sabri kadro dışı kalmasın takımla ilişkileri direk kesilsin. Özellikle ümitin. Dün devre arasında oyundan alındıktan sonra stadı terketmiş beyimiz. Gitsin gece kulübünü işletsin. Futbolculuğu unutmuş çünkü.

Skibbe'nin gitmesi de iyi oldu. Yeni uyandım ve güzel bir haber oldu benim için.

Skibbe'nin gitmesiyle hersey düzelmez. Bu iste emegi gecen herkesin cezalandirilmasi gerekiyor. Sabri, Ümit, Mehmet Güven ve Nonda'nin da yollanmasi gerekiyor. Yönetim umarim bunu da yapar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Avrupa hayalleri gümler bence..

hayırlısı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Avrupa hayalleri gümler bence..

hayırlısı olsun.
    Allah allah nerden vardın bu kanıya? Skibbe mi getirecekti bize turu ? Gecen sezon son 6 macı TD siz oynayıp sampiyon oldu bu takım; Bordeaux'u da pekala TD siz eleyebilirler. Tabi bu sizi üzebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Allah allah nerden vardın bu kanıya? Skibbe mi getirecekti bize turu ? Gecen sezon son 6 macı TD siz oynayıp sampiyon oldu bu takım; Bordeaux'u da pekala TD siz eleyebilirler. Tabi bu sizi üzebilir.
    Yanlış düşünüyorsun bence. 6 maç Teknik Direktörsüz oynayıp lig de şampiyon olan takımda ruh vardı. şimdi o ruhdan eser yok. bunu sende bende biliyoruz. takımdaki eksikleride göz önünde bulundurursak Galatasarayın işi zor. Avrupa'dan elenirse 2008-2009 futbol sezonu bana göre Galatasaray için bitmiştir.

Lig de oynadigimiz so 5 macta sadece 1 galibiyet aldik. Bu Skibbe'nin basarisizligini gösteriyor. Türkiye Kupasindan elendik. Futbolcular konusunda otoriter olamadi hicbir zaman. 20 sene öncesinin taktigini bu genc teknik adam uyguluyorsa, bir sorun var demektir. Onun gitmesi hayirli oldu bence.

Ama dedigim gibi sadece Skibbe ile kalmamali bu operasyon. Adnan Sezgin'in yetkileri elinden alinmali. Sezon basinda Laudrup, Deschamps gibi isimler Adnan Sezgin'in yüzünden takimin basina gecmeyi reddettiler. Onun altinda calismayacaklarini söylediler. Zaten bu yüzden Skibbe geldi takimin basina.

Sabri cirkefligin kralini yapan bir isim. Isi gücü hakemlerle tartismak. Oynadigi futbol zaten rezil. Kanat oyuncusu olmasina ragmen orta acmasini bilmez, adam gecemez, paslari olumlu kullanamaz. Böyle cins bir oyuncudur kendisi.

Ümit Karan zaten kafasinda futbolu bitirmis, gitmis gece kulübü acmis. Kulüple baglantilari kesilip, gece kulübüne yollanmasini dilerim.

Mehmet Güven'i 5 senedir bekliyoruz gelissin diye. Ama tek bir ilerleme yok, bilakis gerileme var. Bu durumda Galatasaray gibi bir takimda oynamasi Paf takimdaki oyunculara bile hakarettir. Yollar ayrilmali ..

Nonda sezona iyi baslamisti, ama yönetim büyük hata yaparak sözlesmesini uzatti. Sonra Nonda yatmaya basladi, ruhsuz oynuyor, mücadele etmiyor. Takimin ihtiyaci olmadigi bir futbolcu. Cem Sultan ciksa oynasa, ondan daha etkili olur.

Volkan Yaman, cok vasat bir futbolcu. Agir, defansif yönü cok kötü. Bu futbolcuyu sol acik oynatsan olmaz, bek oynatsan da olmaz. O zaman neden takim da duruyor ? Bosuna para aliyor kendisi, yollar ayrilmali ...

Takim da böyle gereksiz isimler durdugu sürece, bizim iyi futbol oynamamiz söz konusu bile olamaz. Zaten Sabri ve Ümit yabancilara karsi art niyetliler. Gruplasma söz konusu takimda. Bunlar takimin kangrenleri olmuslardir. Ya kesilecekler, ya da takim bitecek ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hagi ya da FeLdkampp getiriLir ise GS için yaLnış bir karar oLur. O zamanda adama sorarLar madem getirecektik, neden gönderdi diye.

Cevat hoca da geLirse yeniden GS için bir macere başLar. Tabi bu macere bu sefer tutmayabiLir. Geçen yıLki gibi bir durum yok ortada. Daha da karışık oLayLar var. Cevat hoca bu sefer bunun aLtından kaLkamayabiLir. Ortada bir kritik Uefa maçıda duruyor.

GaLatasaray için işLer çok karışık. Ben oLsam, BeLediye den AbduLLah Avcı yı napıp, edip ikna eder, sezon sonuna kadar takımın başına getiririm. Hatta geLecek yıLki rotasyonuda onunLa yaparım. En mantıkLısı bu GS için. Diğer aLternatifLer GS yi daha da kaosa sürükLeyebiLir bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Feldkampın takımın basına gecmesi gibi bir durum sözkonusu degilmiş. Öyle olsaydı zaten şuan açıklanmış olurdu. Hagi yada Bülent Korkmaz isimleri geçiyor. Bu 2sinden biri gelirse iyi olur. Keza skibbe den daha kötü olmadıkları kesin. Diğer bir isim de Fatih Terim. Adnan Polat'ın Fatih Terimi yeniden takımın basına gecirme hayali çoktaandır var. Ona da teklif götürülebilir. Hiddink formülü gibi. Ama bu çok düşük ihtimal. Fatih Terim kabul etmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yuvana hoşgeldin Büyük Kaptan.
    1.5 Yıllığına anlaşılmış. NTVspor Son dakika.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bülent Korkmaz'la devam kararı alınmış.
    Umarım Uefa açısından hayırlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan sezgin herseye burnunu sokmaz ise Büyük kaptan çok basarılı olur.

Yardımcıları sanırım cevat güler,Burak dilmen falan oalcak...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

skibbe kovulup, sabriye dokunulmayacaksa yönetim bu kovulma işini ileride "yönetim istifa" sesleri duymamak için yapmıştır. klasik, kötü gidiş varsa bilet teknik direktöre kesilir klişesinden.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bülent Korkmaz takımın başına getirildi hayırlı olur inşallah GS camiasına

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İnsallah guardiola gibi olur..Ligtvde açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben NTV'de maç özetler izlerken son dakka olarak verdier.Benim oyunlarımdada Sikibbenin yerine hep Bülent hoca gelirdi.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Sabri'ye de ciddi bir işlem uygulamak gerekiyor kanımca..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

servet oyundan çıkınca kaptanlığı yanındaki nondaya veriyor. nonda koşup pazubandı sabriye veriyor, sabri de elinin tersiyle pazubandı iterek yere düşürüyor. yerdeki kaptanlık pazubandını alan ise mehmet topalmış.

ben bunu tv başında görmedim ama maça giden arkadaşım söyledi. eğer böyle birşey varsa ve hala şu sabriye haddi bildirilmiyorsa yönetimin hakkaten çivisi çıkmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    servet oyundan çıkınca kaptanlığı yanındaki nondaya veriyor. nonda koşup pazubandı sabriye veriyor, sabri de elinin tersiyle pazubandı iterek yere düşürüyor. yerdeki kaptanlık pazubandını alan ise mehmet topal almış.

ben bunu tv başında görmedim ama maça giden arkadaşım söyledi. eğer böyle birşey varsa ve hala şu sabriye haddi bildirilmiyorsa yönetimin hakkaten çivisi çıkmıştır.
    Aydın bu söylediğin eğer gerçekse anında Sabri'nin kulüpten kovulması gerekiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sabri ve Karan olayı için bence bordeaux maçı bekleniliyor..Sabri takımın agası gibi,Dün gece mehmet helvacı bu konuda açıklama yapmışdı.Bordo maçının geşmesini bekleyelim derim..Biri kaptanlık bandını atar.Digeri ise oyundan cıkınca tepki gösterir..Yahu ümit dün ne oynadında tepki gösteriyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Skibbe ile yolların ayrılması ile Süper Lig'de sadece 6 takım sezona başladıgı hocayla yola devam ediyor ..

Buradan Skibbe'nin gönderilmesi yanlıştı gibi anlam çıkmasın bence de gönderilmeliydi .. Sadece ligimiz adına ilginç bir tablo sunmak istedim ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    servet oyundan çıkınca kaptanlığı yanındaki nondaya veriyor. nonda koşup pazubandı sabriye veriyor, sabri de elinin tersiyle pazubandı iterek yere düşürüyor. yerdeki kaptanlık pazubandını alan ise mehmet topalmış.

Aydın abinin dediği doğru. uA'da da bu söyleniyordu. Ayrıca Ümit Karan da devre arası oyundan alınınca stadı terketmiş. Bu 2 siyle ilelebet yollar ayrılmalı...

Bülent Korkmaz geldiğine göre 1. Kaptan Arda olabilir. Çok da iyi olur aslında. Bülent Korkmaz gecen haftalarda ligtvde bi programa konuktu ve "Adnan Polata efsane 11 ödül töreninde 'Ardayı Kaptan yapın' demiştim" dedi. Teknik Direktör olarak geldiğinde bu görevi Arda'ya verebilir. Arda da bunu en layıkı ile yerine getirir. Bakalım neler olacak.

Floryada görülmüş Bülent Korkmaz. Hala resmi acıklamanın gelmemesi yardımcılarının kim olacagı konusunun konuşulmasından olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Meirada yolcu gibi...Yahu adamı her forvet geçiyor..Kaç aydır yürüyerek savunma yapıyor..Yada Aklı transferde

Futbolcuların hepsi Florya’daymış, bir tanesi hariç; Meira.

Görüşmelere göre Kocaelispor maçı Meira’nın son maçıymış, Zenit ile anlaşılmış. Fakat Servet ve Emre G. sakatlanınca Meira’nın transferi askıya alınmış. O da tepki olarak bu toplanma olayına katılmamış.

B.Havadır olayın doğru olduğunu ısrarla belirtti.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri