Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 101 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Bülent Korkmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Meira antrenmanda. Bahri Havadır floryayı terketti demişti Yine havaymış demekki

Uğur da antrenmanın tamamına katıldı. Bekliyoruz Aslanı. İdolü Bülent Korkmaz hocası oldu. 3 Numara da onda. Ayrı bir motivsyon olur onda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beni bile heyecanlandıran bir anlaşma oldu. Galatasaraylıları düşünemiyorum, şu aşamada, bu kriz döneminde en doğru hamle yapıldı bana göre. Bülen Hoca'ya tam yetki verilip sabredilmeli. Değişimin verdiği havayla UEFA'da turu geçecektir Galatasaray ve sonrasında da hocaya yönetim tam destek vermeli, baskı yapmamalı, sonrasında başarı eminim gelecektir.

Hayırlı olsun Galatasaray'a, başarılar Bülent Korkmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benim görüşüm takıma Kaptanın gelmesiyle , kötü oynayan futbolcularımız o gazla iyi bir performans çizebilir , Bordo maçından sonra herşey netlik kazanacak.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İyi bir insan, iyi bir futbolcu, iyi bir kaptan. Neden olmasın ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun Bülent Korkmaz hırsıyla birşeyler yapacaktır iyi bir tercih açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım başarılı olur ve ülkemizde Türk Teknik Direkdörlerin önü açılır tabi sonu Ertuğrul Sağlam gibi olmazsa...

Ama Skibbe'ye saygı duymayan bir futbolcu hiç tanımadığı Bülent Korkmaz'a neden saygı duysun ki diye soruyorum kendi kendime.(tabi bu söylediğim Baros,Kewell gibi şöhretli yabancılar için geçerli)

Bülent Korkmazın gelmesiyle türk oyuncular biraz gaza gelebilir.Kaptan umarım başarılı olur ama yönetimin bu mantalitesi ile işi zor.Takımın kapısından girememesi gerekenler hala galatasarayımızda kaptanlık mertebesine kadar geliyorsa geçmişteki kaptanların içi sızlıyordur heralde.
    Sezon sonu şampiyonluk gelir umarım ama şampiyonluktan önemli takımdaki kanserli hücre diye tabir edilen futbolcuların takımdan uzaklaştırılması gerekiyor.

arkadaşlar Fatih Terim de geldiğinde tecrübesizdi ve o zaman Real de Barca da oynamış Hagi vardı takımda ama ne oldu Terim herkese sözünü geçirdi kimsenin altında ezdirmedi kendisini ben eminim Büyük Kaptan da Terim den aşağı kalmaz ve yönetim arkasında durursa çok büyük başarılar elde eder.Bütün yıldız denilen oyuncularada sözünü geçirir.
    Bu arada Arda da yeni kaptanımız artık kendisi söylemişti zaten Arda kaptan olmalı diye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Takımımız Sonunda Kaptanına Kavuştu. Kumanda Sende Kaptan !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İçimde kötü bir his var. Hadi hayırlısı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayırlı olsun, çok mutluyum Bülent Korkmaz geldiği için. Umarım herşey çok güzel olacak...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Benim görüşüm takıma Kaptanın gelmesiyle , kötü oynayan futbolcularımız o gazla iyi bir performans çizebilir , Bordo maçından sonra herşey netlik kazanacak.
    Bir hoca oyun olarak ilk maçında pek birşey değiştiremez, çok erken yorum yapmak için.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah Allah kesin bir şey mi söyledim ben , fikrimi belirttim

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir hoca oyun olarak ilk maçında pek birşey değiştiremez, çok erken yorum yapmak için.
    bir hoca ilk maçında çok şey değiştirebilir, özellikle de bu gelen hoca geldiği takımda efsane olarak sayılan 2 oyuncudan birisiyse. öncelikle takıma bir hava getirir, orada oynayan her futbolcu bilir ki bu adam efsane olduysa bir şey vardır. kaldi ki bir çoğu bu adamı izleyerek büyümüştür zaten ve belki de o kaptanlık bandını takarken takımda oynamaktadır zaten. hırs getirir sonra, omzu çıktığı halde maça devam eden, maç bittiğinde bile hırsından koşarak hareket eden bir adam vardır artık başlarında ve yenidir bu hoca. ya onun istediği şekilde hırslı ve formanı ıslatarak oynarsın ya da kulubede paslanıp giden çok oyuncu olmuştur futbol tarihi boyunca, onlardan birisi olursun. bu ikisi bile çok şeydir zaten, yeter ki oyuncular artık farkına varsınlar hangi formayı giydiklerinin...

hoşgeldin Efsane Kaptan

Bülent Korkmaz'a şans verilirse bence Galatasaray'ı Avrupada'ki eski günlerine geri döndürür.İçimde bir his var bu sene olmasada Bülent Korkmaz Fatih Terim gibi bize çok büyük başarılar yaşatacak...Öncelikli hedef ligde en kötü 2.olup ŞL ye katılabilmek olmalı.Bordo maçı geçilirse gerisi gelir diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Hayırlısı olsun Bülent Korkmaz'ı getireceklermiş gibi bir his var içimde..

Bülent Korkmaz Galatasaray ruhunu sahip bir teknik adam başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Sheriff Misafir

Bülent Korkmaz'ın GS'nin başına getirilmesinin çok olumlu bir hamle olmadığını düşünüyorum. Ki geçmişte tecrübesiz hocalar(Rıdvan, Oğuz, Hagi, Ertuğrul)takımlarına pek yarar sağlamadılar. Çok erken geldi. Eğer başarısız olursa hem GS kapısı kapanır hemde kariyerinde kötü bir iz olarak kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NTVSporda Hakan Ünsal anlatıyormuş:
    Bugun Kalli futbolcularla toplantı yapiyormuş. işte "skibbe sizin yüzünüzden gitti, ligde 2. olursak iyidir" falan demiş. Daha sonra odaya Kaptan girmiş. "Kalli bundan sonra sizinle toplantı yapamaz demiş. Tek sorumlu benim. Galatasaray şampiyon olacak, siz buna inanın" demiş.

Kaptan yavaş yavaş farkını koyuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bülent Korkmaz kısa vadede katkı sağlayacaktır Gs'ye ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Allah Allah kesin bir şey mi söyledim ben , fikrimi belirttim
    Birşey demedim yorum yapmak için erken dedim, niye hemen herkes alınır ki?
    Bana kalırsa Bursa'da, Gençler'de henüz pişmedi, çok erken geldi ama bakacağız, göreceğiz.İyi de olabilir belki, biraz sabredin dedim sadece..
    Last edited by Cengo : 24.Şubat.2009 at 00:24
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bordeaux maçından da eleştirmezler yahu adam ne yapsın 2 günde sabırlı olursak iyi şeyler yapabilir ama biz millet olarak fazla sabırlı insanlar olmadığımızdan kolay ve yanlış bir şekilde harcamamızdan korkuyorum açıkçası .

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    NTVSporda Hakan Ünsal anlatıyormuş:
    Bugun Kalli futbolcularla toplantı yapiyormuş. işte "skibbe sizin yüzünüzden gitti, ligde 2. olursak iyidir" falan demiş. Daha sonra odaya Kaptan girmiş. "Kalli bundan sonra sizinle toplantı yapamaz demiş. Tek sorumlu benim. Galatasaray şampiyon olacak, siz buna inanın" demiş.

Kaptan yavaş yavaş farkını koyuyor...
    Kalli bunlari gercekten soylediyse eger birazda dogru soylemis bana gore ne olursa olsun sonucta is futbolcularda bitiyor ilk yarinin son maclarinda gsli oyunculardaki istek ve oynadiklari oyundan aldiklari zevki ve yasattiklari zevki hepimiz gorduk.

Bence bu dususun tek nedeni skibbe degildi belkide en az suc onda vardi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benim ki paranoyada olabilir ama bilmiyorum ; Baros'un o penaltıyı bilerek kaçırdıgını düşünüyorum , bütün futbolcuların inanılmaz isteksizligi göze çarpıyordu bizimkiler Skibbe'yi sevmiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Benim ki paranoyada olabilir ama bilmiyorum ; Baros'un o penaltıyı bilerek kaçırdıgını düşünüyorum , bütün futbolcuların inanılmaz isteksizligi göze çarpıyordu bizimkiler Skibbe'yi sevmiyordu.
    Baros'un böyle bişey yapcağını sanmıyorum ama Skibbe'nin gitmesini isteseydim penaltıyı öyle atardım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Baros'un böyle bişey yapcağını sanmıyorum ama Skibbe'nin gitmesini isteseydim penaltıyı öyle atardım
    Dedigim gibi paranoya yapıyor olabilirim ama , Hani Ribery'nin penaltısı vardı ya rezil oldu felan diyorlardı bu onun gibi birşey Baros ayarınca bir futbolcu o topu köşelere atar , bende şaşırdım ,Skibbe'de istifa toplantısında o penaltı gol olasydı belki burada yeniden antremana çıkacaktım dedi , İnzaghi 'nin penaltıyı bilere dısarı atması gibi , Terim gitsin diye.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Dedigim gibi paranoya yapıyor olabilirim ama , Hani Ribery'nin penaltısı vardı ya rezil oldu felan diyorlardı bu onun gibi birşey Baros ayarınca bir futbolcu o topu köşelere atar , bende şaşırdım ,Skibbe'de istifa toplantısında o penaltı gol olasydı belki burada yeniden antremana çıkacaktım dedi , İnzaghi 'nin penaltıyı bilere dısarı atması gibi , Terim gitsin diye.
    iyi olmuş o zaman dediğim gibi , bilerek mi yaptı bilemeyiz ama tek birşey biliyorum çok berbat kullandı . gerçi sevmemeleri için bir sebep yoktu skibbe'yi . disiplin yok bişey yok . 15 gün kamp 6 günü tatil oh kebap

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bulent Korkmazin gaz vermekten baska bi ise yaricani dusunmuyorum nedense

Ben basarili olmasini isterim cunki Turk hocalarin degeri bilinmiyor, ve basari icin daha az zaman veriliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bulent Korkmazin gaz vermekten baska bi ise yaricani dusunmuyorum nedense

Ben basarili olmasini isterim cunki Turk hocalarin degeri bilinmiyor, ve basari icin daha az zaman veriliyor.
    Eger dedigin gibi sirf gazla isi goturur diyorsan o gazi alacak oyuncu sayisi eskisi kadar cok yok GS'de. Asil Galatasaray'in simdi en buyk sorunu defans olcak 2 tane cok onemli sakat var o bolgede geriye Emre Asik ve Meira kaliyor Meira'nin durumu ortada adam hem kotu oynuyor hemde okuduklarimiza gore takimdan ayrilmasi son anda engellenmis. Bakalim Bulent Korkmaz bunun icin nasil bir onlem alacak

İstikrar, tecrübe, kalite vs. fasafiso şu anda..

Ruh gerekli bize, ruh.

İşte bu ruhu sağlayacak ender insanlardan birisidir BÜYÜK KAPTAN !

Hoşgeldin yuvana.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri