Teşekkürler
Flaş Haber ! LigTv
Son aldığımız haberlere göre Tuğcan İnan takımı toparlamak için ek bütçe istedi ve Başkan bu isteğini kabul etti.. ( Yang Update her türk takımı için geçerlidir..)
Beşiktaş'tan Transfer Şov ..!
Beşiktaş transfer dönemini çok iyi kullanarak gerekli gördüğü mevkiilere ( WBL - WBR - SC - AMR ) Mevkiilerine oyuncu alırken bazı genç yıldızlarıda yetiştirmek üzerine kadrosuna kattı işte transferler ..!
VARAN 1
Mehmet Topuz
TD YORUMU : Bana göre sağ kanattaki sorunlarımızı tamamen çözecek ve bu oyuncuyu alarak ezeli rakiplerimizede çok güzel bir çalım attıkfiyat 1m + 24 ay 3m taksit
VARAN 2
Mehmet Yıldız
TD YORUMU: Forvette Holosko'yu kiraladık ve Bobo'yu sattık bu yüzden alacağımız yabancı santraforun yanında Nobre ile değişmeli oynayacak bir forvete ihtiyacımızı vardı ve bu mevkiiye çok ucuz bir mevlaa'ya Türkiye'nin en iyilerinden birini aldık.. fiyat 500k + 18 ay 1 m taksit
VARAN 3
Gabri
TD YORUMU: Genç Serdar yeterli gelmiyordu bizde zamanında Barça'da tecrübe kazanmış, Ajax'ın 29luk yıldızı Gabri'yi kadromuza dahil ettikfiyat 500k + 1.5m 18 ay taksit
VARAN 4
Levan Kobiashvilli
TD YORUMU: İ.Üzülmez'in vakti geldi.. E doğal olarak o mevkii'ye biri lazımdı bizde 30 yaşındaki tecrübeli Schalke'liyi kadromuza dahil ettik.. 6+2 yabancı kuralından dolayı Ekrem Dağ ile değişmeli olarak oynayacaktır.. fiyat 1m + 2.5 m 24 ay taksit..
VARAN 5
Nizamettin Çalışkan
TD YORUMU: Genç ve çok yetenekli elbette lazım olacaktır gelişimide iyi olursa kadroda yer bulur..
GİDENLERE GÖZ ATARSAK
FİLİP HOLOSKO : SALZBURG - KİRALIK + 600 K
BOBO : WİGAN - 3M
EDUARD CİSSE : WEST BROM - 2.1 M
RÖPORTAJ
Muhabir: Sayın İnan :P Transferleri bizim için değerlendirimisiniz ?
Ben: Tabii, hepsi isteğim üzerine yapıldı kadromuzun oturması için gerekli olan transferleri yaptık.. Hepsi çok değerli oyuncular hepiniz hoşgeldiniz..
Muhabir : Ya giden oyuncular ?
Ben : Fiyat olarak gelen teklifler iyiydi ve alternatifleri vardı ee daha öncede söylediğim gibi alternatifi olanlar gidecekti.. Hepsine başarılar..
Muhabir: Daha transfer bekleyelimmi ?
Ben: Tabi şuan 3 dünya çapında forvet ile görüşüyorum.. Birini kadromuza katacağız birde kiralık bir genç ile anlaşmak üzereyiz bunların ardından dış transfere son vereceğiz.. Ayrıca Ali Tandoğan ve İbrahim Üzülmez'e de yol göründü..