1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Ersoy abi yine doldurmuş bizim yönetim seni o sahada top oynatarak.
    Bir önceki jenerasyon bizim altın çocuklarımız diye geçerdi. Özgürcan, Cafercan, Arda, Oğuz, Aydın, Uğur, Ferhat, Uğur Demirok, M.Güven vs. jenerasyonu. Ama içlerinde sadece Arda ve Uğur istenilen noktaya gelebildi. Diğerleri hala rüştlerini ispatlamaya uğraşıyorlar alt liglerde. Pek ummuyorum ama birinden bile patlama gelse Galatasaray için kardır.
    Bu jenerasyon için ise diğeri kadar iyi olmasa da geecek vaad ediyor yorumu yapılmakta. Bu takımdan sadece Semih ve Cem'e kefil olurum. Bu çocuklar oynuyor abi. Semih zaten Avrupa'nın takibinde onu geçelim. Cem Sultan'da sakatlanmadan önce 33 maçta attığı 77 gol, sakatlıktan sonra da kısa zamanda formunu bulmasıyla nasıl bir golcü olacağının ipuçlarını verdi.
    Alt yapımızdan gelen birisi olarak Bülent Hoca, tahmin ediyorum ki gelecek yaz kampından itibaren bu 2 genç kardeşimizi A takıma alacak.
    Ligler arasında kalite farkı var, o kadar gol inanılmaz, yine de lig kalitesini düşünmek lazım, -10 vermek için o kalitede ne kadar dayanıklı olacağı, neler yapabileceğini görmek, Süper Lig'de test etmek çok daha önemli bir değer bence.

İnşallah ileride A takıma alınırlar ya da bir şekilde bu ligde izleriz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ligler arasında kalite farkı var, o kadar gol inanılmaz, yine de lig kalitesini düşünmek lazım, -10 vermek için o kalitede ne kadar dayanıklı olacağı, neler yapabileceğini görmek, Süper Lig'de test etmek çok daha önemli bir değer bence.

İnşallah ileride A takıma alınırlar ya da bir şekilde bu ligde izleriz.

Tabii ki -10 verilsin demiyorum ben de. Cem Sultan şu anda yanlış hatırlamıyorsam -8 di. -9 yapılabilir belki. Ama bu tip şeyler çok önemli değil daha çok genç bu çocuklar. Şimdi düşük alıyorlardır belki ama 2-3 seneye kendilerini gösterirler -9 -10 dan bana göre çok daha anlamlı olan 180 civarı değerler alırlar umuyorum.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Tabii ki -10 verilsin demiyorum ben de. Cem Sultan şu anda yanlış hatırlamıyorsam -8 di. -9 yapılabilir belki. Ama bu tip şeyler çok önemli değil daha çok genç bu çocuklar. Şimdi düşük alıyorlardır belki ama 2-3 seneye kendilerini gösterirler -9 -10 dan bana göre çok daha anlamlı olan 180 civarı değerler alırlar umuyorum.
    Önde bulunan örneklerden dolayı 180 kadarlık bir değer verilebileceğini düşünmüyorum. Ve ek olarak -8 değeride bu lig için fazlasıyla yüksek..Neden çünkü bu oyuncu henüz As kadro bile göremedik..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakan hocam bu araştırma konusunda yeni yeni birşeyler öğrenen biri olarak söylemek istediğim bir kaç şey var..

Cem Sultan yaklaşık 7-8 aylık bir sakatlıktan çıktı sanıyorum. Ve hiç Prof maçı olmadı şu ana kadar. Yani daha kendini ispat edememiş oyuncuya -9 vermek çok akıl karı değil diye düşünüyorum. İtalyanlar Fiorillo'ya -10 vermişlerdi 9.1 yamasında bu yamada -9 düşürmüşler sanırım PAsına baktığmda 170lerde birşey çıkmıştı. -10 vermek için bu çocuğun A takıma çıkıp orda 15-20 arası gol atması gerekmezmi ? Paf liginin zaten kalitesi belli diye hep söylüyoruz. Kuvvetsiz oyuncular var. Orda yıldız olmuş ve şu anda 2. ligde sürünen o kadar çok oyuncu varki. O yüzden biraz daha dikkat etmek gerekiyo bence. Yani direk -9 , -10 basmak.. Zorr...

Mesaj Yetkileri