1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: İngiltere Liglerinin Özellikleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ingiltere bence en zevkli ve en zor lig. tek sevmediğim yanı bir brazilyalı genç oyuncuya bir türlü çalışma izni çıkmıyor, birde 5 yedek seçebiliyorsun. onun dışında herşey güzel. bence çokda güçlü bir takımla başlama premier lige. ben chelsea yla başlamıştım bi kere, 2 sezon oynadım sıktı everton, newcastle veya birminghamla başla
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by LaKe
    ingiltere bence en zevkli ve en zor lig. tek sevmediğim yanı bir brazilyalı genç oyuncuya bir türlü çalışma izni çıkmıyor, birde 5 yedek seçebiliyorsun. onun dışında herşey güzel. bence çokda güçlü bir takımla başlama premier lige. ben chelsea yla başlamıştım bi kere, 2 sezon oynadım sıktı everton, newcastle veya birminghamla başla
    yaw bu 5 yedeği databaseden arttıramıyoruz artırabileceğimiz bi yer varmı???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy
    yaw bu 5 yedeği databaseden arttıramıyoruz artırabileceğimiz bi yer varmı???
    editörden arttırabilirsin belki. ama hiç denemedim
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Default orta halli takım al

ingiltere ligi en zevkli, en zor ve en iddaalı lig....
    ouonda iddaalıysan, iyi oynadığını düşünüyorsan dip liglere inmeden lig 2 den bir takım alıp oyna bence.....

bence alt liglerden bir takımla başla.biraz zorlayacak seni ama o takımı premiere cıkarmak ve hatta giderek grafigini yükseltip avrupa kupalarına katılmak.ve en sonunda büyük basarılar elde etmek kadar zevkli bir şey olamaz.şahsen benim en cok oynadıgım ligdir.hull city e bakmanı öneririm.gelişime acık bi klup,stad fln da champ. e göre iyi.bence kesin dene bunu ilk basta.bosta olan yaslı oyuncular ve kiralıklarla idare et.daha fazla yardım istersen konusuruz.kolay gelsin...

Mesaj Yetkileri