Hoffeyı tavsıye ederım benim çok hoşuma gıttı takım,finansı sürekli kar ediyor,oyuncular iyi potansiyeli var stad yapılıyor ilk yılın ortasındamı ne hem küçük ama büyümeye aday bir takım.
Hoffeyı tavsıye ederım benim çok hoşuma gıttı takım,finansı sürekli kar ediyor,oyuncular iyi potansiyeli var stad yapılıyor ilk yılın ortasındamı ne hem küçük ama büyümeye aday bir takım.
Evet ikisinide deneyeceğim.
Off oneÇokiyi transferler
![]()
sırf ne olacağını merak ettiğim için devam edecem bakalım klup batınca ne ceza verceklerDaha kasada 30M€ para var
![]()
Güzel..
Selamlar bu msn'e noluyor yahu giremiyoruz![]()
Gün çoktan aydıİso sen nasılsın ?
Açlık kötü tab abi allah kimseyi aç bırakmasın
O kim ?????
kötü bir profili var![]()
afedersin sümüğümü atmam o profildeki bir oyuncuya ben veteranları alırım koyarım takıma![]()
İsmail her oyuncu herkeste işe yaramıyor ya bende Cardozoyu aldım Blakcnurn'e adam 4 yılda 5 gol atamdı![]()
o adama genelde iyi yazıyorlar forumda ben hiç almadım fakat hangi kariyere baksam her maç atıyor![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ahh ahh Sheringham oynayacaktı ki ....![]()
Ooooo nereLere gittin Emre :=)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Manu'yla München'e 90. dakikada atılan 2 gol ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu ne günlerdi...![]()
parasızlığın gözü kör olsun![]()
oğlunu al onun![]()
Bi Maldinler bide onlar heBende evlenirsem yapacam 4-5 erkek çock sora salcam futbol piyasasına heryerde jünyor Mustafalar
![]()
bilmiyorum vardır heralde.![]()