Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Cordoba Beşiktaştan ayrıldı

Hybrid View

Default Cordoba Beşiktaştan ayrıldı

Ve Cordoba yarın gidiyor !

Derbi maçta yaptığı kritik hata yüzünden hedef adam haline gelen Cordoba yarın Türkliye’den ayrılıyor.

Turkcell Süper Ligi’nde Galatasaray ile yapılan maçta son saniyelerde yediği gol nedeniyle tepki alan Beşiktaş’ın Kolombiyalı kalecisi Oscar Cordoba, yarın Türkiye’den ayrılacağını açıkladı.

Cordoba, siyah-beyazlı takımın bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı idman öncesi tesislerde basın toplantısı düzenleyerek, "Türkiye’den vicdanım rahat ayrılıyorum" dedi.

Sezon sonunda Beşiktaş Kulübü ile sözleşmesi bitecek olan 36 yaşındaki file bekçisi, ligin son haftasında Trabzonspor ile İzmir’de yapılacak maçta oynamayacağını ve yarın, ülkesine geçmek üzere Arjantin’e gideceğini açıkladı.
    ------Alıntıdır------
    Bence cordobaya buyuk haksızlık yapıyorlar o golu cech bile yerdi bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cordoba kesinlikle o golü bilerek yemedi.Beşiktaş taraftarının bu yüzden Cordoba'ya yüklenmesini anlamıyorum.Beşiktaş'tan ayrılma vakti gelmişti zaten.Beşiktaş'ın daha genç kalecilerle yoluna devam etmesi gerekiyor.

doğru diyorsun cordoba artık bayatladı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben bjk'lyım ve maçı satmadık diyorum..
    Cordoba'ya gelince illa 1 gol yedi diye niye hemen tepki aldı ..?
    Başarılı olunca bişey denmiyor ama 1 gol yiyince neler deniliyor..

Ne kadar saçma yha :S

refleksleri zayıflamış neyse demkki buraya kadarmış

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Aslında bende o sinirle biraz yüklenmiştim ama çok büyük hata yapmışım.
    Zaman zaman yaptığı insan üstü kurtarışlar,zaman zaman yediği saçma sapan goller vardı.
    100. yılımızda şampiyon olmamızdaki en büyük etmenlerden biriydi.Ayrıca Chelsea maçında yaptığı asist hala aklımda.Topu oyuna sokmada böyle başarılı kaleciler pek yok.Üstüne yürüyen oyuncular bu büyük kaleciye çok büyük haksızlık etmişler.
    Vallahi ben şimdiden özledim.Yaptığı iyi kurtarışlardan sonra yüzünde böyle hafif bir gülümseme belirirdi.O hep aklımda ve aklımda kalacak.Zaman zaman rakip forvetten topu aldıktan sonra rakibinin kafasını okşayıp teselli etmesini özleyeceğim.O muhteşem reflekslerini özleyeceğim.Son Fenerbahçe maçında yaptığı muhteşem kurtarışları bir daha kalemizde zor göreceğiz galiba.Tam Beşiktaş'a yakışan kaleciydi.Tam bizim istediğimiz tip bir kaleciydi.

Böyle kovar gibi gönderildiği için yönetimi hiç affetmeyeceğim.Birde bunun üstüne gidip Fabien Barthez alınırsa kötü dualarım sizinle mösyö Tigana ve Yıldırım Demirören.Acaba bütün alıdğımız kupaları bu adama versek gidermi takımın başından.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Aslında bende o sinirle biraz yüklenmiştim ama çok büyük hata yapmışım.
    Zaman zaman yaptığı insan üstü kurtarışlar,zaman zaman yediği saçma sapan goller vardı.
    100. yılımızda şampiyon olmamızdaki en büyük etmenlerden biriydi.Ayrıca Chelsea maçında yaptığı asist hala aklımda.Topu oyuna sokmada böyle başarılı kaleciler pek yok.Üstüne yürüyen oyuncular bu büyük kaleciye çok büyük haksızlık etmişler.
    Vallahi ben şimdiden özledim.Yaptığı iyi kurtarışlardan sonra yüzünde böyle hafif bir gülümseme belirirdi.O hep aklımda ve aklımda kalacak.Zaman zaman rakip forvetten topu aldıktan sonra rakibinin kafasını okşayıp teselli etmesini özleyeceğim.O muhteşem reflekslerini özleyeceğim.Son Fenerbahçe maçında yaptığı muhteşem kurtarışları bir daha kalemizde zor göreceğiz galiba.Tam Beşiktaş'a yakışan kaleciydi.Tam bizim istediğimiz tip bir kaleciydi.

Böyle kovar gibi gönderildiği için yönetimi hiç affetmeyeceğim.Birde bunun üstüne gidip Fabien Barthez alınırsa kötü dualarım sizinle mösyö Tigana ve Yıldırım Demirören.Acaba bütün alıdğımız kupaları bu adama versek gidermi takımın başından.
    aynen katılıyorum. Bu adam bence Bjkyi baya bi sırtladı. Ayrıca barthez artık ölcek ne kaleciliği ya

artık yaşı iyice ilerledi gitmesi gençleşme bakımından iyi oldu BJK için...

Del Piero_10 Misafir

barthezi alılarsa dehşet dolu günler yaşar bjk!

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by hizlioglu
    artık yaşı iyice ilerledi gitmesi gençleşme bakımından iyi oldu BJK için...
    Şimdi yana yana kaleci arayacaklar ama zor bulurlar Oscar gibisini.Yani bence rahat bir sene daha oynardı.Ayrıca harbi Beşiktaşlıydı adam.Takımda kalmak hatta futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörü olmak isterim demişti.
    Şimdi gidip kimi getirecekler merakla bekliyorum?

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Şimdi yana yana kaleci arayacaklar ama zor bulurlar Oscar gibisini.Yani bence rahat bir sene daha oynardı.Ayrıca harbi Beşiktaşlıydı adam.Takımda kalmak hatta futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörü olmak isterim demişti.
    Şimdi gidip kimi getirecekler merakla bekliyorum?
    anlıyorum Cordoba nın BJK de emeği çok o yüzden böyle ayrılmasını istemiyorsunuz ama yaşınında çok ilerlediği bir gerçek. Zaten tigana gençlere önem veren biri bakalım kimi getirecekler kaleye görecez...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Türkiye Ligi'nin en iyi kalecesiydi 100. yılımızda..
    Beşiktaş'ımızı sırtladı resmen..
    Dayanıklıydı,tecrübeliydi ..
    Gitmesine üzüldüm .. Kaç yıl bjk forması giydi ..
    Son maçta keşke üstüne gidilmeseydi de rahat gitseydi ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bencede dandik birisi gelir.
    Kim Cordoba'nın yerini tutar ..?
    Bu arada haber söylenti mi ? Yoksa %100 mü gitcek ?
    İnşallah gitmez !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

su yas meselesini birakin artik ne olur.Cordoba giderse(zaten gidiyomus) yerine iyi 1 Türk kaleci alinabilir yada Ramazan var Volkan var Beşiktas sıkıntı cekmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by kavara
    su yas meselesini birakin artik ne olur.Cordoba giderse(zaten gidiyomus) yerine iyi 1 Türk kaleci alinabilir yada Ramazan var Volkan var Beşiktas sıkıntı cekmez.
    Ya yapma Allah'ını seversen!Ne Ramazan'ı ne Volkan'ı ya.Ramazan oynadığı sene gelen geçen topları seyrediyordu.Volkan Ünlü ise çok tecrübesiz.Şampiyon olmak istiyen takımın kalecesi olamaz.Yerli kaleci kimi alacağızki?Gökhan Tokgöz-Ömer Çatkıç-Konya'lı Özden.Bunlarlamı şampiyonluğa oynayacağız?

adamcağız arkadan vurulmus gibi oldu bjk camiası cok nankör cıktı adama gidip moral veren bile yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Question

Quote Originally Posted by Cancanokan
    adamcağız arkadan vurulmus gibi oldu bjk camiası cok nankör cıktı adama gidip moral veren bile yok
    Nerden biliyorsun

Quote Originally Posted by cngnsry
    Nerden biliyorsun
    bilmem bi varsayım (kesin konustuğum icin özür)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence de Feyyaz haklı !
    Cordoba'dan başka kim uyum sağlar BJK'ya..
    Uzun bir süre kaleci sıkıntısı çekeceğiz galiba..
    Yedek kalecilerimizden birşey çıkmaz ..
    Volkan Ünlü daha çok genç..
    Ramazan ise BJK'da oynayacak kapasitede değil henüz.
    Ama en iyisi Ömer Çatkıç olur :S

Nesil
    2006

çok yanlış cordoba bjk çok maç kazandırdı fenerbahcede kurtardığı toplar chealse de oynadığ oyun bunları unutup sadece bir maça bakıyorlar o zman rüştü ve volkanında gitmesi gerekirdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yha bence bu 1 söylenti ..
    Eğer söylenti değilsede Cordoba'nın 1 mazereti oldu gitmesi için sanki :S

Quote Originally Posted by cngnsry
    Yha bence bu 1 söylenti ..
    Eğer söylenti değilsede Cordoba'nın 1 mazereti oldu gitmesi için sanki :S
    Hayır söylenti değil adam basın toplantısı yaptı

benim basın toplantısından haberim yok. öyleyse kesin gidiyor demek...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamam sağol ..
    Napalım herşey buraya kadarmış =)

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bu şekilde gitmesi ayıp olmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirduman
    Bu şekilde gitmesi ayıp olmuş...
    Evet BJK uğruna her şeyi fedâ etmiş bir futbolcunun böyle gitmesi çok yanlış ..!
    Ama inşallah yönetim ısrar ederde kalır

adamcağız cok kırıldı artık bjk sayfasını kapadı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet aslında yaşınında etkisi var bence ..
    Son olay olunca kesin kararını vermiş işte

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

İsabet olmuş ayrılması.

Ayrıca bu yerli kalecilerle şampiyon olunmaz diyen arkadaşlara birkaç sözüm olacak:Yahu arkadaşlar kırın artık şu kabuğunuzu,yıkın şu saçma tabularınızı. Volkan Ünlü bugün Beşiktaş'ı sırtlayabilecek kapasitede bir kaleci.Belki hiç izleme fırsatınız olmadı ama eğer Volkan'ın Schalke II'de oynadığı birkaç maçı izlemiş olsaydınız inanın bugün Volkan'ı neden oynatmıyor diye Tigana'ya sitem ediyor olurdunuz.

Bir Konya'lı Özden bugün hangi takıma gitse oynayabilecek bir kaleci.Bir Aykut Erçetin Galatasaray'ı sırtlayacak kapasitede kaleci. Yapmayın ne olur! Bu kadar yabancı aşığı olmayın. Biraz etrafınıza bakın. İçinizdeki değerleri görün.

Emin olun şu an Volkan Ünlü yabancı bir kaleci olsaydı ve Beşiktaş'ın oyuncusu olmasaydı yarın Beşiktaş milyon dolarlar sarfedip Volkan'ı transfer etmeye çalışacaktı. Ama ne hikmetse oyuncu Türk olunca bir güvensizlik hissediyor herkes.Yazık.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri