Mehmet Güven giriyor oyuna
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kewell'ı resmen biçtiler
Mehmet Güven giriyor oyuna
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kewell'ı resmen biçtiler
Last edited by Nocna Mora : 26.Şubat.2009 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
3-3 bize yarıyormu arkadaşlar?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Yaramıyor tabiki...
Hayır. Gs elenir 3-3 biterse.
taraftarın destek vermesi gerekiyor.sustular ..:/
kaçıncı dakika?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bu takımdaki futbolcular yapıcak eliyicez Bordoyu cok büyük hatalar yaptık ama bugüne kadar yaptık yine yapıcaz eliyicez bunları
ben böyle maç görmedim..
Hadi be atın 1 tane![]()
Bende dakika yazmıyor ama iyi sayılmaz durum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabri Atti!'!!!!! attı![]()
Last edited by Nocna Mora : 26.Şubat.2009 at 23:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
goooooooooooooooooooooooooooooooool
4-3
goool goool dedim size goool sabri atı gool
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooll. aslanımmmm
sabriiiii sabriiiii gooooolllllD
:
Sabriiiiiiiiiiiiiiiiiiii goooooooooooooooool
Sabri bir daha sana laf edersem Allah belami versin. Helal sana beee
Gooooooollllll!!! Sabriii!!!
Defansları uzaklaştıramıyor kornerden dönen topa yaydan gelişine sabri yerden vuruyor ve gol
Futbolcu Bilgileri
4-3 oldu durum. Harika bir maç oluyor. Sami Yen yıkılıyor...
I'm back...
süper!! gol
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
gollllllllllllllllllllllll 4-3
GOOOOOL. Allah'ım sana şükürler olsun.Bu maç Galatasaray'ın hakkıydı.Başkasının değil
Daha maç bitmedi![]()
Futbolcu Bilgileri
işte buallahım, sana çok teşekkür ediyorum....
![]()
Yapma be hakem..
Bitti!'!!!!!! ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER olsun işte bu be
Futbolcu Bilgileri
Dedim size atlıycaz dedim size hey yavrum heyy oleyyyy
Bitti be!!..
Oh be; şükürler olsun Allah'ım...
Bitttttiiiiiiiiiiiiiiii. aferin çocuklar.... ağlayacağım galiba.
tebrikler Galatasaray![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht