Quote Originally Posted by makalele81 View Post
Ben yazdıklarımın yapılacağı konuşmasını daha önce yaptım zaten,bunun için teşekkürde ettim,yine ederim.Ne yazdım yukarıda? Oyun TSL açısından şuan oynanabilecek en iyi seviyelere çıkıyor 1.5 yıldır,fakat bunun yanında sürekli eksilerde dolaşmakta var,bunun en başındada x oyuncunun profili y oyuncunun millilik bilgisi z oyuncunun Ca/Pa'sı gelir,bunu değerlendirme şeklinizin tamamının olmasada bir kısmının yanlış olduğunu o yanlış kısmında araştırma forumlarında yazanların araştırmacıların sabit fikirlerinin değişmemesinden kaynaklandığını genelerin değil,yerelin görüşünün alındığını anlatmaya çalışıyorum.
Bana 10.000 kisi gelip de Baros'un bitiriciligi 18 olmali dese, o 10.000 kisiyi de dinlemem. Ortaya atilan genel dusunce'nin ne kadar iyi savunulduguna bagli biraz da.

Yoksa benim söylediklerimin birçoğunu yapıldığının farkındayım,araştırma forumunda yazılanlar için mesajlarıma karşılık teşekkürde ettim.
Fakat bu demek değildir ben benim yazdıklarım yapılmadı diye böyle konuşuyorum,asla bu youn kişisel bir gösteri yada başka birşey değildir,genelden bahsediyorum,ondan,bundan,şundan.
Yazdiklarinizin cogu yapildiysa eger,

İnsanların yazdıklarına bir bakın lütfen,neler yazılmış ne kadarı araştırmacıların kişisel görüşlerinden ve egolarından sıyrılıp oyuna yansıtılmış.Her data sonrası neden biz sürekli konuşuyoruz?
boyle bir sey yazma ihtiyaci neden duyarsiniz?

Kusura bakma ama yukarida yazilan ile asagida yazilan birbirini tutmuyor.

Herneyse, konumuz arastirma. Eger yazdiklarinizin cogunu yansitmissak, ne mutlu bize ki bunu yapabilecek zamani bulabilmisiz ve gonullu olarak bu guncellemeyi Ocak ayi transferlerini icerecek sekilde yapmisiz.

Daha iyi olabilir mi? Tabii olabilir. Zamanla.