Quote Originally Posted by FeYYaz1989
Aslında bende o sinirle biraz yüklenmiştim ama çok büyük hata yapmışım.
Zaman zaman yaptığı insan üstü kurtarışlar,zaman zaman yediği saçma sapan goller vardı.
100. yılımızda şampiyon olmamızdaki en büyük etmenlerden biriydi.Ayrıca Chelsea maçında yaptığı asist hala aklımda.Topu oyuna sokmada böyle başarılı kaleciler pek yok.Üstüne yürüyen oyuncular bu büyük kaleciye çok büyük haksızlık etmişler.
Vallahi ben şimdiden özledim.Yaptığı iyi kurtarışlardan sonra yüzünde böyle hafif bir gülümseme belirirdi.O hep aklımda ve aklımda kalacak.Zaman zaman rakip forvetten topu aldıktan sonra rakibinin kafasını okşayıp teselli etmesini özleyeceğim.O muhteşem reflekslerini özleyeceğim.Son Fenerbahçe maçında yaptığı muhteşem kurtarışları bir daha kalemizde zor göreceğiz galiba.Tam Beşiktaş'a yakışan kaleciydi.Tam bizim istediğimiz tip bir kaleciydi.

Böyle kovar gibi gönderildiği için yönetimi hiç affetmeyeceğim.Birde bunun üstüne gidip Fabien Barthez alınırsa kötü dualarım sizinle mösyö Tigana ve Yıldırım Demirören.Acaba bütün alıdğımız kupaları bu adama versek gidermi takımın başından.
aynen katılıyorum. Bu adam bence Bjkyi baya bi sırtladı. Ayrıca barthez artık ölcek ne kaleciliği ya