kardeşim uzun zaman oldu pc den uzaktım ondan olsa gerek yawevet görüştürene sükür be kardeşim
kardeşim uzun zaman oldu pc den uzaktım ondan olsa gerek yawevet görüştürene sükür be kardeşim
Süper Gidiyosun
Bu YıL Uefada Final İstiyoruz
Last edited by S4mp1y0N : 27.Şubat.2009 at 12:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bundesliga 28. hafta:
Simon Rolfes bedelsiz olarak Dortmund'da!..
![]()
DORTMUND ALMANYA KUPASI YARI FİNALİNDE EZELİ RAKİBİ TARAFINDAN ELENDİ...
Almanya Kupası Yarı Final:
Sakatlarda Son Durum:
Mata 1 ay
N'Koulou 3 hafta
Nuri Şahin 1 ay
Thiago Silva 2 hafta
Willians Santana 1 ay
Van Der Vaart 2 ay
Kısaca takım revire döndü! Diğer oyuncularım yorgun, Udinese ile çok önemli maçımız var.. İşimiz çok zor...
Bundesliga 29. hafta:
![]()
UEFA'yı istiyoruz!!!!!!
UEFA kupası yarı final ilk maçı:
![]()
Bundesliga 30. hafta:
Lig Tablosu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
DORTMUND FİNAL'de!!!!!!!
UEFA yarı final rovanş maçı:
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 27.Şubat.2009 at 14:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bundesliga 31. hafta:
ŞAMPİYON DORTMUND
![]()
puan durumunu görebilirmiyiz abi?
vay şampiyon Tebrikler Uefayida Bekliyoruz
Teşekkürler kardeşim.. inşallah uefa'yı da alacağız.
uefa'yı alırsın bence.
alır alır ..
İnşallah arkadaşlar10 gün kaldı maça.. Tatile çıkıcam şimdi 5 günlüğüne
![]()
UEFA final maçı sona erdi..
UEFA finali kadrolar:
UEFA final maç sonu:
![]()
heyt be tebrikler ŞAMPİYON DORMUNTUN EFSANE KİŞİLERİNE EKLENMİSSİNDİR![]()
Last edited by S4mp1y0N : 27.Şubat.2009 at 16:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sezona Genel Bakış:
Oyuncu Tablosu:
Yılın Menajeri:
Yılın En iyi 3 Golü: ( Orta sahadan atmıştı Javi Garcia)
Yılın en iyi kadrosu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fiorentina Jovetic'i önerdi 7,5 milyona. 24 taksitle 7,5 verdim oyuncu beni seçti o kadar kulüp arasında... Kararsız kaldımŞuanda Wonderkid.. Sizce alayım mı?
Last edited by S4mp1y0N : 27.Şubat.2009 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O da artık DORTMUND'lu!...
Huntelaar DORTMUND'da!..
Bedelsiz olarak aldık! Bütün Dünya devlerinin kıskacında olan Hollandalı yıldızı elimizi çabuk tutarak kadromuza kattık!
![]()
vuhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!! Süper Transfer Abid
d
d
Mehmet Ekici bedelsiz olarak Dortmund'da...
![]()
güzel geleceğe yatırım
Aslında Jovetic süper oyuncu.Ama dediğin gibi Rossi ve Mata varken alınmaz.Gerçi Jovetic forvet arkasıda oynar ama sen 4-4-2 oynuyosun gördüğüm kadarıyla.Forvet arkası oynayabileceği bir taktiğin varsa kullandığın o fiyata jovetic alınabilir.![]()
Dostum teşekkürler yorumun için. Jovetic'i almaktan vazgeçtim. Ajax aldı onu. Ben Rossi'ye güveneceğim bu sene. Çok iyi gelişiyor. Elimde Vaart, Mata, Santana, Marquinhos gibi AMC mevkiisinde oynayabilecek iyi oyuncular var, eğer amc'li bir taktikte oynarsam onları orda değerlendirebilirim diye düşündüm
Şuanda kaleye Adler, defansa da Sakho'yu almak için uğraşıyorum ama param yetmiyor ikisine de. Bir kaç tane oyuncu satıp bu iki oyuncuyu almak için çabalayacağım. Bu sene CL'de fırtına gibi esmek istiyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bütçemiz 2 yılda inanılmaz bir yükselişe geçti...
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 27.Şubat.2009 at 18:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu oyunun en çok sevdiğim forveti klass-jan-huntelaar dır onu almışsın çok severim kendisini sempatim var ve paralı bi takıma gidersem alır illk 11 e koyarım gözüm kapalı çok iyi transfer bravo
Football is simple,but Football Manager is not