Originally Posted by
xxvolkan09xx
peki guiza icin neden aynisini diyemiyorsun? herkes biliyorki guiza sistem yüzünden birsey yapamiyor, kezmanda aynisiydi. guizanin özellikleri orta sahadaki oyuncular yüzünden düssünmü yani!
neyse begenen begenir begenmeyen begenmez, simdi bide uyari almayalim yöneticilerden

Evet uymuyor ama bu eksikleri yok demek değil.
Birşey düşsün derken neyin düşmesi gerektiğini tartışmak lazım, yolda da insanlar kaliteli-kalitesiz ayrımı yapıyorlar ama sonuçta çok sağlıksız bir tartışma oluyor.Düşecekleri teknik olarak eleştirmediğiniz sürece dataya katkısı olmayacak maalesef.
Bu arada gereksiz polemiğe giriyorum, antipatik oluyorum.Kimseyi kırmak gibi niyetim yok, onu yapmadın bunu yapmadın şeklinde söylemek yerine kibarca istenildiğinde cevaplarım, kaprisli biri değilimdir, inanın günlük hayatımda hiç bu kadar tartışmıyorum, kim tartışırsa uzaklaşır giderim oradan sesim çıkmaz.
Kısacası sizi kırma gibi bir niyetim yok, üslubumuza dikkat edelim o yeter fazlası ile.
En son, data çıkmasına çok kısa zaman kaldı, boşu boşuna eleştirilmiş, birbirimizin kalbini kırmış olduk, Güiza'da değişiklik var evet.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı