Sayfa 19 / 32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    De Sanctis'in birebileri iyidir tek sorun defansdır Meira gibi agır ve pozisyon alması zayıf oyuncular olsa kalede Cech olsun ne yazar

Ayrıca abi o kadar eleştirildi burada, şef bile eleştirdi güiza'nın profilini 20 maça yakın izledik ve değerlendirmen buysa iyi değerlendiremediğini düşünüyorum
    peki guiza icin neden aynisini diyemiyorsun? herkes biliyorki guiza sistem yüzünden birsey yapamiyor, kezmanda aynisiydi. guizanin özellikleri orta sahadaki oyuncular yüzünden düssünmü yani!

neyse begenen begenir begenmeyen begenmez, simdi bide uyari almayalim yöneticilerden

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    peki guiza icin neden aynisini diyemiyorsun? herkes biliyorki guiza sistem yüzünden birsey yapamiyor, kezmanda aynisiydi. guizanin özellikleri orta sahadaki oyuncular yüzünden düssünmü yani!

neyse begenen begenir begenmeyen begenmez, simdi bide uyari almayalim yöneticilerden
    Evet uymuyor ama bu eksikleri yok demek değil.

Birşey düşsün derken neyin düşmesi gerektiğini tartışmak lazım, yolda da insanlar kaliteli-kalitesiz ayrımı yapıyorlar ama sonuçta çok sağlıksız bir tartışma oluyor.Düşecekleri teknik olarak eleştirmediğiniz sürece dataya katkısı olmayacak maalesef.

Bu arada gereksiz polemiğe giriyorum, antipatik oluyorum.Kimseyi kırmak gibi niyetim yok, onu yapmadın bunu yapmadın şeklinde söylemek yerine kibarca istenildiğinde cevaplarım, kaprisli biri değilimdir, inanın günlük hayatımda hiç bu kadar tartışmıyorum, kim tartışırsa uzaklaşır giderim oradan sesim çıkmaz.

Kısacası sizi kırma gibi bir niyetim yok, üslubumuza dikkat edelim o yeter fazlası ile.

En son, data çıkmasına çok kısa zaman kaldı, boşu boşuna eleştirilmiş, birbirimizin kalbini kırmış olduk, Güiza'da değişiklik var evet.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir şey hazırladım

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

CA kaç gözüküyor editörden bakabilir misin rica etsem?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birazdan bakarım su an karsılastırma yapıyorum yorumlarım için
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk dikkatimi çeken Alex'te Argues with officials PPM'sinin olması. Alex hakemler ile tartışıyor mu :s

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe bu sistemle devam etsin, kanatlar işlemedikçe, orta saha ileriye yeterli desteği vermedikçe, savunma önde rahat basmadıkça Semih oynasa da çok başarılı olamayacaktır. O zaman Semih'in de özelliklerini düşürecek miyiz?

Aragones artık beklenen değişikliği yapmalı yoksa Güiza ya da Semih'in oynaması bu sistemde bir fark yaratmayacak (Semih'in oynaması biraz daha avantaj sağlasa da kanatlar çalışmazsa, orta saha çalışmazsa, oyunu geniş alanda oynamaya devam edersek yine pozisyon bulmakta zorlanan bir Fenerbahçe olacak) kazanılan maçlar bazı oyuncuların ön plana çıkması ve takımın kazanmak için mücadele etmesine bağlı olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Güiza'nın halen sistem kurbanı mı oldugunu düşünüyorsunuz , boş kaleye atamıyorsada mı sistem kurbanı yapmayın arkadaşlar...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Güiza'nın halen sistem kurbanı mı oldugunu düşünüyorsunuz , boş kaleye atamıyorsada mı sistem kurbanı yapmayın arkadaşlar...
    Güiza 160 CA'den 145'e gelirken Semih 147'ye çıkmıştır.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Güiza 160 CA'den 145'e gelirken Semih 147'ye çıkmıştır.
    Profil özeliklerinde neden bir düşüş olmadı , Güiza'ya bu finishing veriliyorsa oyunu bence oynamanın anlamı yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alican bir bak:

öyle bir şey hazırladım

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alican bir bak:

öyle bir şey hazırladım

Aradaki 7 farkı bulun gibi çok zor bir soru

Fark filan yok...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Profil özeliklerinde neden bir düşüş olmadı , Güiza'ya bu finishing veriliyorsa oyunu bence oynamanın anlamı yoktur.
    Güiza'nın sorunu finishing değil, mental olgunlukta olmayan (ya farklı sebeplerden de olabilir tabi), örneği karar veremeyen, heyecanlanan bir oyuncu bir anda topu bambaşka bir yere vurabilir.Güiza'yı oyunda izlerseniz o kadar da büyütülecek bir durum olmadığını görebilirsiniz.

-15 CA'de değişiklik olur ki oldu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aradaki 7 farkı bulun gibi çok zor bir soru

Fark filan yok...
    mavilere bak
    Futbolcu Bilgileri

Sheriff Misafir

Alican bir bak:

öyle bir şey hazırladım

Zaten yukarıda koymuşsun bunu. Bir mesajı neden tekrar tekrar yazıyorsun.

Bir oyuncu değerlendirilirken 1 yılını doldurmadan yapılan değişiklikler çok sağlıklı olmuyor. Daha önce bunu Deivid, Lincoln gibi oyuncularda gördük. Yeteri kadar izlenmeden çok fazla özelliklerle oynamak sağlıklı bir yaklaşım olmaz. Ayrıca Güiza'nın yükselen tek bir özelliğine bakman yerine düşen özelliklerinede bakınız..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu adam Türkiye'de bir tane orta açamadı ama Crossing 14

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu adam Türkiye'de bir tane orta açamadı ama Crossing 14
    Gol atamadıkça kanatlara kaçarak güzel ortalar yapmıştı, sanırım Alex'e çok güzel bir asisti vardı pozisyonu çok iyi hatırlıyorum ama gol oldu mu olmadı mı hatırlayamıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek pozisyon değerlendirmesi değil dimi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gol atamadıkça kanatlara kaçarak güzel ortalar yapmıştı, sanırım Alex'e çok güzel bir asisti vardı pozisyonu çok iyi hatırlıyorum ama gol oldu mu olmadı mı hatırlayamıyorum.
    Asist'i varken? Asist goLe atıLan pastır zaten

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tek pozisyon değerlendirmesi değil dimi
    Ömer abinin bile dikkatini çekmişti
    Kesinlikle değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bi Jumping düşmüş bir puan, bir de Strenght düşmüş bir puan. Ya bırak Cengiz 15 puan CA kırpışsın adamdan ama hangi goL atmaya yarayan özeLLikLerinde düşüş oLmuş onu göster bana. Ben bu adama bir sezonda 40 tane goL attırırım LebLebi gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bi Jumping düşmüş bir puan, bir de Strenght düşmüş bir puan. Ya bırak Cengiz 15 puan CA kırpışsın adamdan ama hangi goL atmaya yarayan özeLLikLerinde düşüş oLmuş onu göster bana. Ben bu adama bir sezonda 40 tane goL attırırım LebLebi gibi.
    Attirip abartili olduguna dair kanit eklersen harika olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam aLırım yaparım bir FB kariyeri, burayada ekLerim kaç goL attırdığımı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Amacımız bir FM oyuncusuna 40 gol attırmamak değil.
    O performansı göstermeyeceğini, yapay zekanın elinde performanslı olmayacağını söyleyebilirim.

Şöyle söyleyeyim belli değerler olmadan finishing tek başına yeterli olmaz, bunu tartışmıştık sanıyorum, bunu diğer konuda yazmıştım.

Güiza 28 yaşında şu an, bu yaşta yükselmesi oyun formüllerinde 1-2 CA'den fazla olmaz.

Finishing sadece bir değer, finishing arkasında mental değerler olmadığında ya da teknik olarak eksik kaldığında birşeyleri eksik gösterir.Araştırmada önemli olan eksik olan değerleri bulmaktır, aslında birbirine bağlantılı bir çok değer bulunuyor.Bu kombinasyonda bir çok değeri düşürmeyi düşünebilirsiniz ama belli değerlerin düşmesi gerekli olabilir, bunu ayırt etmek çok önemlidir.
    Güiza belli mental olgunluğa sahip olsa idi ve sol ayağı yüzünden topu hakimiyetini koruyabilse idi belki de büyük bir kariyeri de olabilirdi, oyundaki performansını henüz konuşmadık, test ettikten sonra değerleri karşılaştırabiliriz, Baros'un oyunda çoğu zaman daha etkili olacağını, buna Galatasaray'ın oyun mantalitesinin de yardımcı olacağını düşünüyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Senin orda yazdıkLArınıda okudum. Ben iddaa ediyorum Bu guiza ya bir sezonda 30 dan fazLa goL attırırım. Hemde CA sında artışta yaparım. Bana göre şu an ki değerLeri iLe haLa çok goL atacağı yönünde.

Ha şu anda sadece profiL üzerinden değerLendiriyoruz. OynayaLım göreLim o zamanda hakLı ise geLir eyvaLLah hakLıymışsın deriz. Ben derim şahsen. Neyse o yani. İyi değiL ikende iyi dememek gerek.

Nesil
    2003

Senin orda yazdıkLArınıda okudum. Ben iddaa ediyorum Bu guiza ya bir sezonda 30 dan fazLa goL attırırım. Hemde CA sında artışta yaparım. Bana göre şu an ki değerLeri iLe haLa çok goL atacağı yönünde.
    Yok oyle yagma..

40 dedin, 40 olacak..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam iLk işim yarın bir sezon oynamaya başLamak ve istatistikLeri ekLemek oLucak sonunda. Eğer atamıyorsada adam cidden atamıyormuş, arkadaşım kusura bakma derim. Ama atarsam FB araştırmacısı çıkıcak ve arkadaşLar bir sorun var Guizada onu düzeLticem, herkes kusura bakmasın dicek.

Guiza 17 Heading,14 crossing ve 18 finishing alabilecek bir oyuncu değil.Özellikle 17 heading ve 14 crossing çok abes değerler olmuş.Guiza bu sezon oynadığı 30 a yakın maçta doğru düzgün kaç tane kafa vurmuş?Kaç ortası hedefi bulmuş?

Yattara 15 crossing alıyoru o muz ortalara rağmen,Guiza'nın hangi ortalarına verildi bu 14 değeri merak ediyorum.

18 finishing olayınada birşey söylemiyorum artık ciddi bir inat olayı var çünkü,yamadada bunu açıkça gördük.

Ayrıca Abdülkadir biraz daha iyi yapılabilirdi,gelecek vadeden bu adamın düzgün bir profili yakalaması için çok uzun bir süre lazım oyun içinde 6-8 sene gibi,bence bu mantıksız.

Alex'te yapılan mental düşürümlerde yerinde,tebrikler.

Genel olarak baktığımda ilk izlenimlerim böyle zamanla daha geniş yazarım.

Sheriff Misafir

Ayrıca Abdülkadir biraz daha iyi yapılabilirdi,gelecek vadeden bu adamın düzgün bir profili yakalaması için çok uzun bir süre lazım oyun içinde 6-8 sene gibi,bence bu mantıksız.
    Abdülkadir gelecek vaadedebilir. Ancak hala Abdülkadir'in gelecekte çok iyi bir yıldız olacağını garanti eden birşey olmadı. Bu nedenle bir süre en azından süper ligde iyi maçlar çıkartacak seviyeye gelene kadar profilinde önemli artışlar olmaması gerektiği taraftarıyım. Benimde görüşüm senin gibiydi ancak yanlış görüşe sahip olduğumu farkettim, şefle bu konuda yaptığımız görüşmeden sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

9.3' ü indirtikten sonra editörden Fenerbahçe' yi inceleyerek değerlendirmelerime başladım. Öncelikle cengiz ve tarık' ın emeklerine sağlık. Güzel çalışma olmuş. Gözüme çarpan eksiklikleri ekledim.

1) Özgür Çek:

-Crossing 14 verlmiş bu değer bir hayli abartılı olmuş. 12 Daha makul olabilir. 14 Değeriyle tsl' de bile en iyi orta yapan solbeklerden biri haline gelir Özgür.

- Özgür çok iyi derecede frikik kullanabiliyor. Free Kick değeri çok rahatça 15-16 verilebilir. Barajın üzerinde nefis kesmeleri var ve bunlar golle sonuçlanıyor. Buna ek olarak Long Shot değeri de 13' e çıkabilir.

- Pace: 15 değer yine çok. Özgür bir bek için yeterli fiziğe sahip değil. Hızı 12-13 e indirebiliriz. Hızlanma ve çabukluk ideal olmuş. Passing' i 1 puan artabilir.

2) Guiza:
    - Guiza' nın kafa vuruşları 15' e düşse daha iyi gibi olur. Guiza kafasını çok isabetli kullanıyor diyemem.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Sayfa 19 / 32 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Mesaj Yetkileri