herkese merhabalar....Arkadaşlar ben evde değilim. dün akşam üstü hanımın memlekete geldik... pc evde malum pazar akşamına kadar kariyerden uzak kalacagım.... taktik meselesine gelince... benim elimde ne kadar çok kaliteli forvet varsa, palombo,hamsik,diarra ve montolivo gibi kaliteli ortasahalar da mevcut yani bir tarftan mutlaka vazgeçmem lazım... ben yıllardır kalabalık ortasahalarla diziliş kurmaya alıştım... ulen bu kafedeki klavyenin tuşları da ne kadar sertmiş,elim kırılacak sert basacam derken neyse ,dediğim gibi sırf kariyeri takip edenler için 2 forvetli bir sistem oluşturdum ama evde.... taktiği sizlerle paylaşacagım çok yakında...

Ama bir fakire 1 ekmek vermektense ona nasıl ekmek yapıldıgını öğretmek daha yararlı olur düşüncesiyle sizlere bugün bir taktik rehberi hazırlamayı düşünüyorum... oyun hakkındaki naçizane dogru ya da yanlış bildilerimin ışıgında nasıl taktik hazırlanır,nelere ikkat edilmelidir ve ne tür oyuncular seçilmelidir, skor avantajı korumak için nasıl oynanır ya da geriye düşünce neler yapılabilir gibi konuları içeren bir yazı hazırlayıp sunacagım... umarım sizlere faysadı olur.... ama bu kafedeki klavyeyle nasıl olur orasını bilemem