Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?
- Voters
- 20. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Berabere Biter
-
Sivasspor
-
Gerçekten çok güzel bir maç oldu.Son günlerde seyrettiğim en iyi maçlardan birisiydi diyebilirim.Sivasın attığı her golde inancımı hiç kaybetmedim kazanacağımıza inanıyordum çünkü.
Her geçen gün takım olma yolunda önemli engelleri geride bırakıyoruz,takımın attığı 4.golden sonra bütün futbolcuların kenetlenip bir arada sevinmesi maçın en güzel enstantanesiydi.
Takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik,pas trafiğimiz oldukça iyiydi,kontra ataklara çok iyi çıktık.Takımda bir Deivid ve Deniz biraz sönüktü o kadar geriye kalan herkes görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirdi.
Esat Derginin maç sonu yazısını okudum,gerçekten çok doğru yazmış.Emre son haftalarda çok iyi bir çıkışa geçti.Onu bu şekilde sahada izlemeyi özlemiştik gerçekten.Yine Alex,Gökhan Gönül ve Lugano da maçın yıldızlarındandı.
Genel olarak çok iyi bir maçtı.Soracak olursanız,gelecek maçlar için ümit verdi mi bu takım diye.Ben takımın kenetlenip bir arada olmasından evet derim.Geriye 12 final maçımız kaldı.Kaybedilmiş hiçbirşey yok.68-74 puan şampiyonu belirleyecektir.
Mesaj Yetkileri