Quote Originally Posted by RoCCo_42
Dosdum konuyla alakası yok derdim ama madem sen demişssin bende dedigine cevap yazayım ÖZDEN cok kaliteli bir kaleci ama her takımda oynayamaz nedenide gayet basit yedigi goller o kadar hatalıki 2 sene önce KONYASPOR taraftarları bende dahil gitmesi için dualar ediyorduk bu sene biraz düzeldi düzeldi ama gene yedigimiz gollerin cogu onun abuk subuk hataları yüzünden defansında bundan etkisi var ama özden'in bence daha fazla.Yani kaliteli olması yetmiyor istikrarlı olmasıda sart.
Cihan onu bu hale getiren de bizler değil miyiz zaten? Adama bir gol yediğinde bu kadar yüklenirsek 2. Golü çok daha basit yiyecektir. Çünkü tedirgindir.Çünkü aciz kalmıştır.

Özden birkaç maç kendi gibi oynayınca hemen Milli Takım antrenörünün de dikkatini çekti ve kadroya alındı.

Futbol anlayışım gereği bir maçı seyrederken sadece meşin yuvarlağı değil oyuncuları da takip ederim. Bu sebepten dolayı sağlıklı gözlemler yapabiliyorum. Belki biraz iddialı olacak ama Özden'e şans verildiğinde ve güvendiğimizi hissetirebildiğimizde gidip dünya devlerinin bile kalesini koruyabilir.