Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 80 arası toplam 80 sonuç

Konu: Karakartal Yang Update

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    şampiyon olursun inşallah.
    Sağol inşallabh kardeşim

Sırada Benfica vardı ! Zapotocny'siz, Sivok'suz, Delgado'suzduk.. Ama umudumuz tamdı ! Maça çok etkili başladık özellikle Yusuf ve Mehmet Topuz ile çok önemli ataklar yaptık ve Mehmet Yıldız ile 1-0 öne geçti bu arada ne yazikki ülkemiz temsilcilerinden Gs 3-1 gerideydi.. ve ilk yarı bu skor ile sonuclandı..

2. yarının hemen başında ülkemiz temsilcilerinden Gs 4-1 geriye düştü ve maçlarımız bu skorlar ile sona erdi .!

Ve artık sıra kocaeli'ye gedli

Sıkıcı bir ilk yarı 0-0 sona erdi ..
    2.yarıya süper başlayan beşiktaş Cardozo ile 1-0 öne geçti.Ve bu sıkıcı maçı Beşiktaş 1-0 kazandı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyorsun abi. ..

Vee ligin ilk yarısının son maçında G.Birliği ile karşılaşıyoruz maçta sadece sakatlığı süren Sivok forma giyemiyor..

İlk yarıda Periç'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçiyoruz..2. Yarıya genç Serdar Özkan ile başlıyoruz..Ve iyiki öyle yapıyoruz aldığı topu kimseye vermeden orta sahadan taşıyıp Cardozo'ya süper bir gol attırıyor Ardından Cardozo bir daha sahneye cıkıyor ve durumu 3-0 yapıyor.. Ardındanda Yasir durumu 3-1 yapıyor.. Ardından toparlanan Gençler durumu 3-2 ye kadar getirdi..Ve maç böyle sona eriyor..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi Cardozo Süper Ya Profilini Koyarmisin (?) Tebrikler ...

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    İyi gidiyorsun abi. ..
    Sen sezon ortasından sonra gör :P Transferleri hepiniz ağzınız acık izleyeceksiniz :P

Cardozo'da burda

Sırada Aris maçı var ! Uefa'Da yenilgisi bulunmayan Beşiktaş evinde arisi ağırlıyor.!

ilk önce 1-0 geri düştük ama Tello yine kendini gosterdi ve ilk yarı böyle bitiyor veee inanılmaz bir dönüş daha yaşıyoruz Nobre!! NOBRE NOBRE 3-2 ! Ve bitiyor !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Vee ilk 16'larda çok şanslı bir kura çekiyoruz rakibimiz Standart !

Standart'ı tanıyalım

Kadro

Bilgiler

Last edited by tuco.7 : 27.Şubat.2009 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

geçmiş Kariyeri Tiklayarak Ss '' Yi Tekrar Eklermisin ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok Cardozo Dedim Abi:d

Hee tamam oda geliyor Takımımmızın yıldızlarından biri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

13 GOL AZ .. ama patlama yapar

Türkiye kupası maçında Ordu ile karsılastık kolay rakibimizi normal bir sonuc ile malup ettik.. Yeni transferlerimden İlsinho ve Ergün Teber ilk kez forma giydi

Ardından İBB'yi devirdik..

Sonra ise g.b. ile maça çıktık ..Kıran kırana bir mücadeleydi aslında kötü oynadık..

Avrupada başarı yakalayan üstünede ligde çok iyi sonuçlar alıp avrupa çapında tanınan Beşiktaş'ta çok önemli saatler yaşanıyor..!

Transfer Döneminin başlaması ile gelecek ve gidecek oyuncular belli oldu işte giden isimler

Matias Delgado - 7.5m Sevilla
    Tomas Zapotocny - 5m Fiorentina
    Kobbiashvilli - 3.5m Everton
    Gabri - 2.5 m Villarreal
    Salgado 1m - Mallorca

Vee gelen oyuncular .!

İlk bombamız müthiş yetenek sağbek oyuncusu İLSİNHO !!

Sol taraf ve savunmamızda forma giyebilecek yetenekli bir oyuncu Ergün Teber !

Yine defans ihtiyaçlarını karşılayacak Aydın Toscalı.!TEMMUZDA DAHİL OLACAKTIR!

Cardozo ile beraber oynayacak müthiş yıldız Pantelic!TAKIMA TEMMUZ AYINDA DAHİL OLACAKTIR!

Müthiş yetenek David Luiz !! Brezilya milli takımında forma giymektedir..!

Genç Nuri Şahin Beşiktaş'ımızda!TEMMUZDA DAHİL OLACAKTIR

Rafael Sobis Beşiktaş'ta

Last edited by tuco.7 : 27.Şubat.2009 at 20:51

Yazık başka bir şeyy demiyorum Sivok tam bir hayal kırıklığı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

evet bjk de defanslar çok kart görüyolar ne yaptıysam baş edemedim onlarla inşallah sen başedersin güzel gidiyorsun transferlernide beğendim

Sağol kardeşim yorumların için

Kusuruma bakmayın dün kariyere devam edemedim ama bu akşam müthiş maçlar ile döneceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kusuruma bakmayın dün kariyere devam edemedim ama bu akşam müthiş maçlar ile döneceğim
    Last edited by tuco.7 : 01.Mart.2009 at 11:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kariyere ilgisizlik ve okullardan dolayı son veriyorum, çok üzgün olarak gerek galibiyet gerek malubiyetler ile güzel bir kariyer geçirdiğime inanıyorum...Kariyerime Mesaj yazan arkadaşlar Taylan, İlkerist, Makalaci, Sertanbaba, crespo009,chastityguard , sicey59 ve konuyu onaylayan DisCo nickli üyelere çok teşekkür ederim ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

keşke bitirmeseydin ya nese sende haklısın umarım başka kariyerle tekrar aramızda görürüz seni

kariyerini yeni gördüm. bence hemen bitirme. güzel gidiosun. en kötü iki sezon oyna görelim.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri