Ankaraspor-Beşiktaş
Sivasspor-Fenerbahçe
1.Maçlar 4 Mart tarihinde Rövanşları ise 22 Nisan tarihinde oynanacak..
Ankaraspor-Beşiktaş
Sivasspor-Fenerbahçe
1.Maçlar 4 Mart tarihinde Rövanşları ise 22 Nisan tarihinde oynanacak..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ankaraspor-Beşiktaş--2
Sivasspor-Fenerbahçe--2
olur İnşAllah
Ankaraspor'da düşüş var. Beşiktaş tura yakın ekip.
Fenerbahçe artık bu sezon bir kupa almak zorunda lig şampiyonlundan daha kolay gözükdüğünden dolayı artık çıkar ve Sivasspor'u yenerler.
Beşiktaş ve Fenerbahçe final oynarlar bence...
final'e çıkıp kupayı alacağımıza inanıyorum..(:
fener bahce artık bu ozleme son vermek ıstıyecege benzıyor ama sıvasta kolay rakıp degıl
Fenerbahçe özleme son vermek istiyor mutlaka ama diğer takımlar maçlara öylesine çıkmayacaklar yani. Sivasspor - Beşiktaş finali görürüz, Beşiktaş şampiyon olur.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Sivas bizi yenerse kupayı alacaktır. Biz turu geçersek, rakip Ankaraspor olursa kupayı alırız, Beşiktaş olursa belli olmaz. Beşiktaş'a şansımız kupada pek tutmuyor.
Sivas'a elenebiliriz.Beşiktaş Ankara'yı eleyecektir.
BJK-FB finali olur büyük ihtimalle ve gene kaybederiz![]()
Sivassporla eşleştik..Zor rakip kesinlikle ama finale çıkacağımızı düşünüyorum..Beşiktaş - Ankaraspor eşlemesinde ise Ankara tüm umudunu FTK bağlamış çünkü ligde geride kaldılar biraz Avrupa'ya gitmenin yolu FTK ..
Güzel Kura Oldu Fenerbahçe İle Finalede Karşılaşsaydık Fener Bizi Yener Derdim Ama Yarı Finalde Eşleşmemiz İyi Oldu Şanslar Eşit Takımlar Güçlü Umarım Hakemin Üstüne Gidilmediği Seyir Zevki Yüksek Karşılaşmalar İzleriz
Maçlar 2 gün sonra başlıyor konuyu hortlatayım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oyuncuların aklı başına bu sefer gelmiştir umarım.Hafta sonu gösterdiğimiz mücadeleyi gösterirsek çok rahat kazanırız tur kapısını aralırız.Skor tahmini yapacak olursam 2-0 veya 3-1 kazanırız diye düşünüyorum.
Artık kupayı almak istiyoruz Cumartesi günkü reaksiyonu gösterirsek gol yemeden kazanırsak finale cıkabiliriz...
Diğer tarafta Beşiktas rahatca finale cıkar...