1 ile 30 arası toplam 298 sonuç

Konu: Bu taraftar herşeyin en iyisine layık.. [ Borussia Dortmund - BVB ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    süper Kupaya üzüldüm Abi
    Yapacak bişey yok be sertan kardeş adamlar otomatiğe bağlamışlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cess41 View Post
    Defans hattı gerçekten süper olmuş.Kale gibi maşallah Bu sene alışma devresi olacaktır ama inanıyorum ki bu kadroyla fazla oynamazsan 2 sene içinde bütün kupalara ambargo kayacaksın. Alışma devresi dediğim sadece Avrupa için.Lig ve Almanya kupasını kesin görüyorum ben
    Teşekkürler kardeş nazar değmesin Ben Avrupa'da başarı için defans hattı ve kalenin emin ellerde olması gerektiğini düşündüğüm için bayağı bir fedakarlık yaptım o mevkiilerde
    Çok da iddaalı olmak istemiyorum ama bu sene Avrupa'da süpriz yapabiliriz. Biraz ilerledim sonuçlar çok güzel. Birazdan eklerim maçları görürsünüz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by HuNNy View Post
    Güzel Sonuçlar Almışın Tebrikler... Arsenal Maçında Kazanman Zordu Tabi Gerçekten Süper Oynuyolar Kendi Sahalarında 4 Atmışlardı Bana ...Bide Sağ Orta Saha Lazımsa Obertan ı Öneririm Çok İyi Oynuyor ve Aldığın Paranın 3-4 Katınla Geri Satabilirsin...Neves Oynuyor Orda Galibaha Oda Tabi Çok İyi Fakat Obertan Daha Genç Nevesi İsterseler Satıp Onu Alabilirsin...
    Teşekkürler Sağ kanatta sıkıntıya düşersem önerini mutlaka dikkate alacağım kardeş saolasın..

Dipnotlar:

Mattock wonderkid oldu.

Henri Saivet bedelsiz olarak Dortmund'a imza attı. Sezon sonunda aramıza katılacak.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Carlos Vela için girişimlerimiz sürüyor. Kendisini ikna etmek çok zor olsa da şartları zorlayıp şansımızı deneyeceğiz..

Maçlar birazdan...
    Last edited by S4mp1y0N : 03.Mart.2009 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri