Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: FTK Yarı Final 1.KarşıLaşması Fenerbahçe-Sivasspor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arrow FTK Yarı Final 1.KarşıLaşması Fenerbahçe-Sivasspor

Konunun günü geldiği ve açılmadığı için ben açtım umarım sorun teşkil etmez (:

Fenerbahçe-Sivasspor 4 Mart Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.Cumartesi günkü oyunu oynarsak yine kazanırız ama Cumartesi günkü oynayabilirmiyiz.O biraz muamma...

Genelde böyle ardarda yapılan maçlarda ilk maçı kazanan takım daha zor motive oluyor,kaybeden takım 2.maçta daha iyi oynuyor.Dolayısıyla zor bir maç bekliyor bizi.Bakalım,kazanalım da 1-0 olsun bizim olsun.

Nesil
    2006

Bu maçta mutlaka iki farklı kazanmayız rövanş neredeyse bir ay sonra oynanacak. Çok uzun süre var. Ne olur ne olmaz. Bu yıl hiç olmassa kupayı alalım.

KADIKÖY'DE KUPA DÜELLOSU!
    Kozlarını bir kez daha paylaşıyorlar! Hafta sonu Turkcell Süper Lig'de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Sivasspor, bu kez Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında karşılaşıyor.
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'da başlayacak ve dev maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Bahattin Duran yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.

Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak Fenerbahçe - Sivasspor karşılaşmasını, Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika takip edebilir ve bu heyecana ortak olabilirsiniz.

FENERBAHÇE KUPADA BİR BAŞKA
    Fenerbahçe, 26 yıldır kazanamadığı Türkiye Kupası'nda bu sezon emin adımlarla yürüyor. Yarı finalin ilk maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor'u konuk edecek sarı-lacivertli ekip, bu sezon kupada (D) Grubu'ndaki 4 ve çeyrek finaldeki 2 maçını da kazanıp, 6 maçta attığı 11 gole karşılık kalesinde 1 gol gördü.

Turkcell Süper Lig'de istikrarsız bir görüntü çizen sarı-lacivertliler, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale gelene kadar sergilediği başarılı performansla, uzun yıllar hasret kaldığı kupa için taraftarını umutlandırıyor.

Kupa mücadelesi, son olarak 2005-2006 sezonunda final oynayan sarı-lacivertli ekibin bu sezon en istikrarlı performans ortaya koyduğu kulvar oldu. Ligde deplasman maçlarında çok sayıda puan yitiren Fenerbahçe, kupada çıktığı 3 deplasman maçını da galibiyetle tamamladı.

YİĞİDOLAR GALİBİYET PEŞİNDE!

Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaşacak olan Sivasspor, sarı-lacivertli ekibe karşı İstanbul'daki ilk galibiyetine imza atmak istiyor. Son 4 sezondur süper ligde mücadele eden Sivasspor, İstanbul Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 20.00'da oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçı ile birlikte Fenerbahçe'ye karşı 10. sınavını verecek.

Bugüne dek 8'i ligde, 1'i ise kupada olmak üzere 9 kez karşılaştığı Fenerbahçe'yi sadece bu sezon ligin ilk yarısında Sivas'ta 2-1 yenmeyi başaran ve rakibine karşı ligde ve kupada olmak üzere 6 kez yenilen Sivasspor, sarı-lacivertli ekibe karşı İstanbul'daki ilk galibiyetine imza atmak istiyor. İki ekip arasında İstanbul'da ligde yapılan 4 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 1 maç berabere sonuçlanmıştı. Fortis Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile Fenerbahçe arasında 2006-2007 sezonunda Sivas'ta oynanan maçı ise 4-0 Fenerbahçe kazanmıştı.

Yiğidolar'da, zorlu maç öncesinde Hayrettin Yerlikaya'nın sakatlığı sürüyor. Hafif sakatlıkları nedeniyle 28 Şubat'ta oynanan lig maçı kadrosunda yer alamayan Herve Tum ve Mohammed Ali Kurtuluş'un durumu ise maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
    V.Babacan
    Gökhan
    Önder
    Lugano
    Carlos (Vederson)
    Deivid
    Deniz
    Emre
    Uğur
    Alex
    Semih

SİVASSPOR
    Petkovic
    Abdurrahman
    Bilica
    Murat S. (Faruk)
    Sylla (Murat E.)
    Musa
    İbrahim
    Sezer
    Mehmet Yıldız
    Sedat
    Kamanan

STAT:
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    HAKEM: Fırat Aydınus
    SAAT: 20:00
    YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

FENERBAHÇE'YE SAHASINDA YAN BAKILMIYOR

Süper Lig'de sahasında lider Sivasspor'u 4-2 yenerek, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdüren Fenerbahçe'ye Kadıköy'de yan bakılmıyor. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarının desteğiyle yaptığı 12 lig maçında 9 galibiyet alırken, 2 maçta berabere kaldı, sadece 1 kez sahadan yenik ayrıldı. Fenerbahçe, 22 hafta sonunda ligdeki 40 puanın 29'unu sahasında topladı.

Ligde sahasında Galatasaray, Beşiktaş ve Sivasspor gibi şampiyonluk yarışındaki rakiplerini mağlup eden Fenerbahçe, Hacettepe'ye 7, Bursaspor'a 5, Galatasaray ve Sivasspor'a da 4'er gol attı.

Sarı-lacivertliler, ligdeki 43 golünün 33'ünü Kadıköy'de taraftarının önünde rakip filelere gönderdi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Trabzonspor ve Gaziantepspor ile berabere kalan Fenerbahçe, tek yenilgisini ise Kayserispor'dan aldı.

SİVASSPOR 1 KEZ YENİLDİ

Sivasspor 2009 yılında ligde ve kupada, 3'ü Galatasaray ile olmak üzere yaptığı 10 resmi maçta tek yenilgi aldı.

2008 yılında tarihinin en önemli başarılarına imza atan Yiğidolar, 2009 yılına da iyi bir başlangıç yaptı. Ligde 2008 yılında olduğu gibi 2009 yılına da lider olarak giren ve bu başarısıyla ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider olarak tamamlayan tek Anadolu takımı olarak adını Türk futbol tarihine yazdıran Sivasspor, bu yıl ligde ve kupada şu ana kadar yaptığı 10 rersmi maçta bir kez yenildi.

Ligdeki 6 maçın 3'ünden galibiyetle, 2'sinden ise beraberlikle ayrılan Sivasspor tek yenilgisini Fenerbahçe'ye karşı 4-2'lik skorla alırken, Fortis Türkiye Kupası'ndaki 4 maçın 3'ünden galibiyetle (1'i seri penaltı atışları sonucu), 1'inden ise beraberlikle ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Finale kalırsak finalde de Babacan'ı oynatacak sanırım. Kadro bildiğimiz kadro, Edu'yu belki maç eksiğini gidersin diye oynatabilir.

Haftasonu oynanan maç gibi rahat olmayacağı kesin, gol yemeden galip gelirsek finale kalabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivasspor inanılmaz sert oynuyor , hakemlerin biraz daha uyanık olması lazım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sivasspor inanılmaz sert oynuyor , hakemlerin biraz daha uyanık olması lazım.
    Sivas her maç böyle oynuyor hakemlerin hiç gördüğü yok ama

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu sarı kart olayından cidden bıktım artık. Düdük çaldıktan sonra topa vurmak sarı kart değilmi ? Geçen maçta Kamanan benim sayabildiğim 3 kere yaptı 1 sarı kart gördü, bu maçta Mehmet Yıldız aynı şeyi yaptı yine sarı kart yok. Faruk sarı kartı var Deivid'e arkadan tekme attı. Sonra gitti Gökhan'ı Allah ne verdiyse indirdi yine birşey yok sadece faul çalıyo. Standart nedir onuda anlamadımki.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Çok net goller kaçtı maçta. İlk yarı 0-0
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ah şu Alex'in frikiği girseydi müthiş olacaktı..Fenerbahçe'nin 2.yarı daha da baskı kuracağına inanıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

cidden fener çok gol kaçırdı bu yarı.. aynı şekilde devam ederse en az 1-0 alır..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Güiza ve Edu oyunda...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre'nin muhteşem pasında Alex karşı karşıya kaçırdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Edu'nun taban ile girişi sarı kart olmalıydı bence...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hakem semihle inatlaşır gibi ona yapılan Net 3 faulü vermedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe yine kale önünde bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Rekor...

hoop attık
    Last edited by EreN : 04.Mart.2009 at 22:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fener attı.. İddaa yattı.

66 Deniz Barış..
    En son ne zaman atmıştı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tam Deniz koptu yürü bee Deniz yazdım gönderiyodum adam gol attı Semih - Gûiza - Alex - Deivid sahada şu anda. Deivid yerine Gökhan Emreciksin oyuna girse çok iyi olur.

Sivas'ın anti - futboluna selam olsun

Sana küfür etttiğim için özür dilerim Dede Edu 2-0

Sivas'lılar neye itiraz etti anlamadım bu arada Bilica Luganoyu biçti
    Last edited by KaPaLı : 04.Mart.2009 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bilica mükemmel bir gol attı...2-1

3-1 oldu.
    Geçen maçı da izlemedim bunu da. Ne şanssız adamım yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa bu Sivas maçlarında top olmadık yerlere gitmek zorundamı. İlk maçtada aynısı oldu. Bilica müthiş gol attı.

Deividddddddddd 3-1 oldu Gûiza çok güzel çevirdi Deivid boş kaleye bıraktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yok ya Bülen Uygun ne yapıyor , Fenerbahçe ile oynuyorsun yeter sana 2-1 niye daha cok atak oynuyorsun,verdigin boşluklar al sana 3-1 oldu 4-1'de olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gökahn Gönül ve Bilica ikisinide kırmızı vermesi lazımdı...
    Last edited by Alicanfmfan : 04.Mart.2009 at 22:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe son iki maçtır süper oynuyor, nazar değmesin. final yolunda büyük avantaj yakaladı maç daha da farklı olabilirdi ama inanılmaz golleri kaçırdı.

tebrikler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Güzel oynadık ve kazandık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Eğer FenerBahçe bundan sonra son 2 sivas maçındaki gibi oynicaksa banko şampiyon olur.. Bu sene Kupa bizim inşallah..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

2.yarı tek kale oynadık gol yemesek daha iyi olacaktı ama olsun.Guiza oyuna girip 2 asist yaptı.Edu'nun golünde Sivaslıların itirazı komikti gerçekten Bilica top kaleye girmesin diye Luganoyu kaleye soktu neyin itirazı anlamadım.Deniz'in golü güzeldi sol ayağıyla köşeye güzel vurdu.
    Kısacası herşey güzeldi iyi futbol iyi sonuç rövanşta fazla zorlanacağımızı zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yok ya Bülen Uygun ne yapıyor , Fenerbahçe ile oynuyorsun yeter sana 2-1 niye daha cok atak oynuyorsun,verdigin boşluklar al sana 3-1 oldu 4-1'de olur
    .
    Sen maçı izlediğine eminmisin ? Balili - Kamanan - Onur oyuna girdiğinde 2-0dı skor.

Çok iyi oynadık ve kazandık. Deplasmanlarda niye böyle oynamıyoruz anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ilk 15 dakika tutuk başladık ama ondan sonra ölü toprağını üstümüzden attık ve iyi futbol oynamaya başladık.Sonucunuda aldık.

Deniz'in performansı ağlatacaktı nerdeyse beni.İlk yarıda kaçırdığına bak attığına bak.Gerçekten çok şaşırttı beni

Alex iyiydi.Semih şartları zorladı,Güiza girdikten sonra iki asist yapt,Emre çok çalıştı,Gökhan'da iyiydi ama Uğur'u maçta nerdeyse hiç görmedim.Sevilla maçından sonra 1 sene top oynamamıştı ta ki Cumartesi gününe kadar o futboldan sonra heralde 1 sene daha kayıpları oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Sen maçı izlediğine eminmisin ? Balili - Kamanan - Onur oyuna girdiğinde 2-0dı skor.

Çok iyi oynadık ve kazandık. Deplasmanlarda niye böyle oynamıyoruz anlamıyorum.
    İsterse full kadroyu değiştirse o dakikadan sonra mantelite atak futboluydu Bülent Uygun buna müdahele edebilirdi etmedi 1-0'dan sonra biraz daha açık oynamaya başladı gollerde geldi zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçın ikinci yarısını takip edebildim yine cok istekli bir Fenerbahce vardı...Golleri de bulduk Bilica harika bir gol attı gercekten ama turu gecmeyi o kadar istiyoruz ki hemen Deividle golü bulduk...
    Sivas'a 2 macta 7 gol atmak gercekten basarı...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri