1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Sizce Ahmet Kaya Türkiyeyi Seviyormuydu Yoksa Pkk Yanlısımıydı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bu site football manager 2006 nın türkiye research sitesidir
    ama senin niyetin oyunla ilgili birşeyler öğrenmek değil sadece milleti kışkırtmaktır
    ben kürd etnik kökenli bir türküm bu durumdan hiç bir zamanda utanmadım
    ama sen benim milletime laf dersen ben senin ağzının payını iyi weriririm
    eğer siyaset konuşmak için bu siteye giriyorsan sadece siyaset için yapılmış forum siteleri var git orada ne söylersen söyle
    bana ve milletime veya dünyadaki herhangi bir millet insanına veya topluluğuna laf söyletmem
    insan insan olduğu için önemlidir öyle yok türk kürt ermeni rus oldupu için değil
    hep laf ettiğiniz yahudiler şu an bizim teknolojide bu kadar ileriye gitmemizi sağlayan yahudiler değilmi
    bu adamlar hayatımızın her alanında hayatı kolaylaştırmak için uğraşıyolar ama bazıları bu adamlara hep küfür eder
    kürtler diyonuz unutmayınki kürtlerle türkler bir olmasa şu an burda değil orta asya da yaşıyoduk veya anadolu topraklarımızda fransa ingiltere sömürgesi olarak
    insana insan olduğu için önem verilmeli miletine kültürüne göre değil

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Quote Originally Posted by sherryy
    bu site football manager 2006 nın türkiye research sitesidir
    ama senin niyetin oyunla ilgili birşeyler öğrenmek değil sadece milleti kışkırtmaktır
    ben kürd etnik kökenli bir kürdüm bu durumdan hiç bir zamanda utanmadım
    ama sen benim milletime laf dersen ben senin ağzının payını iyi weriririm
    eğer siyaset konuşmak için bu siteye giriyorsan sadece siyaset için yapılmış forum siteleri var git orada ne söylersen söyle
    bana ve milletime veya dünyadaki herhangi bir millet insanına veya topluluğuna laf söyletmem
    insan insan olduğu için önemlidir öyle yok türk kürt ermeni rus oldupu için değil
    hep laf ettiğiniz yahudiler şu an bizim teknolojide bu kadar ileriye gitmemizi sağlayan yahudiler değilmi
    bu adamlar hayatımızın her alanında hayatı kolaylaştırmak için uğraşıyolar ama bazıları bu adamlara hep küfür eder
    kürtler diyonuz unutmayınki kürtlerle türkler bir olmasa şu an burda değil orta asya da yaşıyoduk veya anadolu topraklarımızda fransa ingiltere sömürgesi olarak
    insana insan olduğu için önem verilmeli miletine kültürüne göre değil
    arkadaşım konuyu güzel bağlamışsın sana katılıyorum.sonuçta hepimiz bu ülkenin bayrağı altında yaşıyorsak kürt-türk ne farkeder.mutlaka sepetteki elmaların hepsi sağlam değildir aynı şekilde çürüklerde yanındadır.
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

Mesaj Yetkileri