Feyyaz Güzel Olmus C.L'yi AlMan.![]()
Bu Arada Bana Avrupanın tüm BüyükLerini Say.AKlına Hanqisi GElirse Hepsinden Teklif Aldım
Feyyaz Güzel Olmus C.L'yi AlMan.![]()
Bu Arada Bana Avrupanın tüm BüyükLerini Say.AKlına Hanqisi GElirse Hepsinden Teklif Aldım
En önemlisi defans.63 maçta 11 gol çok iyi ortalama.Defansı sağlama almışsın.Yedeklerle çıkmasan bazı maçlara tahminim bu rakam 8 falan olurdu.Kesin bu işte Richards'ın parmağı vardır.Oyunun en iyi defans elemanı bence![]()
Süper sezon olduDevleri reddedeceğiz tabi çünki bizim çalıştırdığımız kulüpler de dev
En azından bizim amacımız dev yapmak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haklısın rotasyon yaptığımız bazı maçlarda saçma sapan goller yediğimiz olduMicah Richards bence de oyunun en iyi defans oyuncusu. Görüldüğü gibi hem Bundesliga'da hem de Şampiyonlar Liginde rüya takımlarda kendisi de var.. Bence paranız varsa alın.. 40 değil 50 de olsa verin pişman olmayacaksınız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerek yok biz onlardan da büyük olacağız
Bu arada iki gündür oyunu açmıyorum. Sıkıldım biraz FM'den özlemek istiyorum..Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Transferde gelen/giden belli oldu. Muhteşem isimler kattık, aynı şekilde iki tane yıldız futbolcumuzu da sattık .. Gelişmeler yarın.
Last edited by S4mp1y0N : 05.Mart.2009 at 18:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)