yuh volkan kırmızı gördü.. Ama haketmiş..
yuh volkan kırmızı gördü.. Ama haketmiş..
Volkan Demirel Eren Güngör'ün kalçasına tekme attığı için kırmızı kart gördü.Bakalım penaltı verebilecek mi hakem ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Volkan'a bak yahu, tam komedi.
Yerde can cekisirken, Eren'e tekme atti.![]()
Volkanın formasını yıtmış erenin krampon çivileri.. göğüs tarafında koca bi yırtık var..
Zavallı güiza'da tam oyuna girecektiyine yattı onun iş
![]()
Bu ne yahu.Ne kullanışı yaptı Volkan ? Faul mu vardı ? Kim yaptı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu Volkan'da akıllanmadı gitti.Kollere kafa,Lincoln'e tekme şimdide Erene bi tekme ne olcak böle..
Beyler ne oldu yaw anlatın...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eren tekme atmış Volkan'a,Volkan'da sinirlenip tekme atmış.Penaltı gerektirecek bir durum yok Murat abi.Kırmızı doğru karar ama Eren'in kart görmemesi de bi skandal madem foul Eren'inde atılması gerekiyordu.Hakemlerimiz aynen devam.
Volkan'a kırmızı çıkıyor Eren hala sahada geziyor ya pes doğrusu.
Tolunay hocayı bıraksalar hakemi dövecek![]()
Hakem tamamen oyununun kontrolünü elinden kaçırdı.Saçmalamaya başladı...
Emre çıkıyor Güiza giriyor. Gole ihtiyacımızın olduğu İBB maçında forvet çıkarıyoruz, 10 kişi kalıp skoru korumamız gereken maçta ortasaha çıkıyor forvet giriyor. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Öyle demeyin gol lazım golSanki handikap var maçta
Emre'ye bakin hele...
Kime yapti acaba o hareketleri ?
Milyonkere yalnış bir değişiklik.
Orta sahadan Deivid çıkmış zaten bir de üstüne Emre...
Ancak o kadar kötü ki Kayserispor bugün.Fenerbahçe 9 kişi bile kalsa gol bulamaz.
aragonese yapmamıştır, yapamaz çünkiSanırım ufak bi sakatlığı vardı faul olmuştu hemen çıkmadan önce ona sinirlenmiş olabilir..
Semih tek forvet oynamaya devam ediyormuş.Güiza Deivid'in mevkiinde oynuyormuş.
Ortam gerildi biraz önce..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre oyundan alındıktan sonra Aragones'inde elini bile tutmadı.Tepki gösterdi.
Kayseri bakalım atabilecek mi ?
Güiza'yı sağ kanatta oynatmak yerine asıl mevkisi sağ kanat olan Gökhan Emreciksin'i alsaydı Aragones daha iyi olabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
kayseri'ye ceza gelmesi muhtemel..topluca küfür ediyorlar..
Üstüste kornerler Kayseri'den.Ancak gol yok.
Fenerbahçe'de şu anda Alex,Semih,Guiza boşa oynuyor.Ayaklarına top değmiyor.