Yayın: Futbol Smart
Yurtdışı Yayın: Al Jazeera Sport +1 - Al Jazeera Sport +3 - ARD Das Erste (Şifresiz) - Setanta Ireland (roi) - Sport 1 (Ukr) - Sport Tv1 - SuperSport 1 (DigitAlb)
Allah utandırmasın.
Yayın: Futbol Smart
Yurtdışı Yayın: Al Jazeera Sport +1 - Al Jazeera Sport +3 - ARD Das Erste (Şifresiz) - Setanta Ireland (roi) - Sport 1 (Ukr) - Sport Tv1 - SuperSport 1 (DigitAlb)
Allah utandırmasın.
Last edited by DisCo : 10.Mart.2009 at 17:09
Maçı TRT yayınlasaydı kaybetmeyiz derdim.Ama Yayınlamıyor malesef.
Bursa maçında ki futbol beni biraz kuşku içinde bıraktı fakat bu UEFA maçı herşeyin farklı olacağını umuyorum.
2 macta DSmart Futbol smartta maalesef.
Bu maçın moral motivasyonu çok daha farklı olacaktır.Gol atalım da,onun bize 2.maçta getireceği avantaj daha fazla olur.
Yenilmeyiz en kötü beraberlik alıp döneriz Almanya'dan.
UEFA Kupası çeyrek finalinden sonrası yayın hakkı Show TV'de diye biliyorum.Umarım Galatasaray'ın diğer maçları ordan yayınlanır![]()
Hamburg fizik yönünden çok iyi bir takım. Rahat, rahat bire bir pozisyonlar vermiyorlar. Umarım avantajlı bir skorla döneriz, Bursaspor maçındaki kötü performansın sebebi bu maçta belli olacaktır, allah utandırmasın![]()
Takimimiza ve Bülent Korkmaz'a güvenim tam. Bu mactan avantajli bir skorla dönecegiz.
Gönül isterdi ki Galatasaray'ımızın maçlarını açık kanallar yayınlasın ama ne yazık ki cafe yolu göründüBordeaux maçındaki inanç ve hırsla oynarsak ordan galip bile dönebiliriz.
Defansda böLe açık veren takıma yenilirse GS kötü olur FB taraftaryım ama gönLüm GS den yana
Hamburg açık futbol oynamayı seviyor ki Galatasaray'ın bu sene en iyi oynadığı maçlar açık oynamayı seven takımlara karşı oldu. gönlümden geçem ve umudum en az beraberlikle dönmek...
Lig sonuncusuna 4-1 kaybettiler moralsizler..
Avrupa maçından önce Ligde aLınan skorLar önemLi oLmamaLı..
Bknz Bordo maçı öncesi Galatasarayın Lig maçı 5-2 sonrasında Bordo karşısında fırtına gibi esen bir Galatasaray..
Umarım Hamburg'da aynısını Hamburg yapmaz..
Galatasarayımız ordaki maçta avantajlı skoru yakalar kendi sahasındada işi bitirir..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hamburg maçında muhtemel defans blogumuz..
Sabri-Hakan-Emre-Volkan
Çok agır bir savunma blogu oluyor..Tam Olic ve Petrice göre bir ortam..İnsallah savunmada hatalar olmaz..Çooooook dikkat etmemiz gerekir.
Lincoln Almanayda yine iyi oynayacaktır.Orasını bir vitrin olarak görüyor..
Alman futbolu genel olarak kontra atağa dayalı Galatasaray'da genelde kontradan gol yiyor ne yapıcaz bilmiyorum. Olic cok formda değil kesin olarak Bayernle alaştıgından beri.Ama kesinlikle Bordo macı gibi olmaz bu maç defanstaki bireysel hattaları cok daha iyi değerlendire bilicek bir takım Hamburg.Ayrıca iç saha dış saha diye bir ayrımın olmuyucağı bir maç olcaktır yani gercekten ilk maçta iyi oynarsak yani 2-0veya 3-0lık galibiyet alırsak Ali Samiyene geldiklerinde morelleri daha düşük olucaktır ama Almanyada beraberlik bize yaramaz.Kesinlikle galibiyet almamnız gerekli.
Meira neden oynamıyor?
GSnin en azından beraberlik alacğıunı düşünüyorum zaten taraftar baskısı olmayacak şartlar eşit
Meira' nın böyle kritik bir maç öncesi satılması çok kötü gerçekten...
Umarım avantajlı bir skorla geliriz..
Bu maçı tek farklı yenilgiye kadar bitirmek Galatasaray'ı tura taşır. Hamburg hafta sonu 4-1 yenilmiş olabilir, biz buna aldanmamalıyız.
Özellikle Olic büyük tehlike! Bu maçta sağ ve sol kanat oyuncularının defansa yardım etmesi çok önemli. Eğer Arda yeteri kadar arkaya yardım etmezse sonuç hüsran olur.
Başarılar.
Hamburg Maçının Hakemi Viktor Kassai
Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. turunda 12 Mart Perşembe günü deplasmanda Almanya'nın Hamburg takımıyla oynayacağı ilk karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai'nin, yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Sandor Szabo görev alacak.
Hamburg - Galatasaray Maçını Veren Kanallar
Al Jazeera Sport +1
Al Jazeera Sport +3
ARD Das Erste (Şifresiz)
Setanta Ireland (roi)
Sport 1 (Ukr)
Sport Tv1
SuperSport 1 (DigitAlb)
Futbol Smart
Yahu arkadaşlar herşeyi bırakın da, UEFA da final oynama hedefi yapan bir kulubün, bir iki maç formsuz diye liginin belki de en kaliteli savunma oyuncusun satması çok saçma bir durum. Yahu sene sonunda satarsın, adamların ligleri eğer farklıysa o zaman satmayıver. Zaten lig gitti, Uefa'yı niye riske ediyorsun?
Meira'yı sattık. Elendiklerinde çok konuşacaklar ama, Almanya Ligi'ni iyi bilen bir oyuncuyu sattık üstüne üstelik. Hamburg'u çok iyi tanıması lazımdır.
Hayırlı bir sonuçla döneriz inşallah.
http://forum.turksportal.net/vb/show...ewpost&t=70448
Bu başlığı kullanalım arkadaşlar. Burada maç ile ilgili yorumları yapalım lütfen.
deplasman maclarını TRT vermiormuydu yahu :S basarılar Galatasaray'a
Allah utandırmasın ve yardımcımız olsun
Sabri--Emre--Hakan--Volkan
Bu defans blogu inanılmaz kötü , Olic ve Petric Volkan ve Sabri'yi perişan edebilir ama inşAllah tam tersi olur ve avantajlı bir skorla döneriz.Zaten Hamburg = Olic , Petric , Tcharowski mi ne![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sol bekleri Atouba'yı çok beyeniyorum. O bile bu defansı zora sokabilir.