forum iyice kafa oldu yawwson sayfaya geçemiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu anda ben kariyerin son sayfasını göremiyorum ama belki sizler görüyosunuzduren kötü ihtimalle forum düzelince görürüz... alttaki Antalya maçında kırmızı ile gösterdiğim çocuk 17 yaşında birazdan SS ve neden bunun altını çizdiği geliyor
Bazılar bana benim antreman programının işe yaramadıgını ve gençlerin bendeki gibi gelişmediğini söylüyorgençler sadece antremanda gelişmiyor...Maçlarda oynatırsanız daha çok gelişiyorlar... kolay maçlarda ya da ceza ve sakatlık durumunda oluşan eksiklerde ilk 11'de bile görev verebilirsiniz... Bazen de sonradan oyuna alırsınız... Ama mutlaka oynamalı ki gelişsin... Bakın Gökhan daha 17 yaşında ve profili de öyle ahım şahım değil ancak 7,3 gibi yüksek bir ortalama ile oynadı...Ve eğer yolladıgım resme dikkatli bakarsanız(maç sonucuna) maçta en çok top kapan oyuncumuzun da o oldugunu göreceksiniz
Takımda en çok koşan 2. isim olması , en çok pas kullanan oyunculardan biri olması ve kendisine en çok faul yapılan oyuncumuz olması onun 90 dk boyunca mücadelenin içinde oldugunu göstermez mi? bazen profilden ziyade oyuncunun oynama isteği de maçlara yansır
oyunu diğer sıradan menejerlik oyunları gibi düşünmeden oynuyorum ben... gerçek hayatta da bazen çok kaliteli olmayan bir genç yüreğiyle oynadıgında bir yıldızdan daha yararlı olmaz mı? bunu bir düşünün....
![]()

son sayfaya geçemiyorum