1 ile 30 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Wolly cok güzel bi konuya parmak basmışsın dostum.Şuan bahsettiğin o 4 oyuncunun 3ü benim kadromdaMata,Caceres,Vaart...

Benim değinmek istediğim oyuncu pandev.İlk sezon devre arasında 22.5M $ a Juveye aldım.Ve adam sezon sonuna kadar (Bi çok maçta 11 cıkmasına rağmen) sadece 2 gol atabildi.Bu benim için kabul edilemeyecek bi hayal kırıklığı. Pandev-Love-Milevskyi arasında tereddütte kalmıştım.Love ve Milevskyi de İtalya'ya uyum sağlama sorunu yaşayabileceğimi düşündüğüm ve bu pozisyona yapıcam transferde sorun yaşamamam gerektiği için Pandevi secmiştim.Elimizde patladı

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Wolly cok güzel bi konuya parmak basmışsın dostum.Şuan bahsettiğin o 4 oyuncunun 3ü benim kadromdaMata,Caceres,Vaart...

Benim değinmek istediğim oyuncu pandev.İlk sezon devre arasında 22.5M $ a Juveye aldım.Ve adam sezon sonuna kadar (Bi çok maçta 11 cıkmasına rağmen) sadece 2 gol atabildi.Bu benim için kabul edilemeyecek bi hayal kırıklığı. Pandev-Love-Milevskyi arasında tereddütte kalmıştım.Love ve Milevskyi de İtalya'ya uyum sağlama sorunu yaşayabileceğimi düşündüğüm ve bu pozisyona yapıcam transferde sorun yaşamamam gerektiği için Pandevi secmiştim.Elimizde patladı
    yazık olmuş ne diyelim geçmiş olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ucuza mukemmel amc arıyanalra Celso Borges Mükemmel gider 2011 yılındayım Sevilla Real Madrid Barcelona Arsenal peşinden koşuyor satmıyorum ama sezon sonuda yaklaşık 60 m ye satacağım onun yerine bir tane mc olucak ama ofanfif olucak bir oyuncu söylermsiniz para sorun değil 9.01 verisyonuyla oynuyorum

Quote Originally Posted by Lim11 View Post

Takima uymamish.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Franco semioliyi alın derim müthiş oyuncu her maçta 1-2 asist yapıyor.Takımı fiorentina ucuz oyuncu 5mn verin alın.

Sağ ya da sol kanat arayanlar ya da forvet pasör arayanlar hiç düşünmeden Alexis Sanchez'i kadronuza katmanızı öneririm ilk sezon 4.7 - 8 M € ya bırakıyor ki bu oyuncunun değeri iki sezon sonra 30M € ya kadar çıkıyor wordwide oluyor yani tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    11

Henüz 1 tam sezonunu doldurmamış olmasına rağmen şu ana kadar ki performansıyla gercekten cok beğendiğim bi oyuncu.Santiago Cazorla.Taiktiğinde Winger kullanan arkadaşlar, sağ kanat için biçilmiş kaftan.O böle topu orta sahadan alıp, arkasına rakibin sol kanadıyla bekini takıp, onlarla beraber rakip ceza sahasına girmiyomu, deli edio beniBenim o noktaya acil transfer yapmam gerektiği için biraz pahalıya aldım.Zaten küçük ve orta dereceli klüp calıştıran arkadaşlar düşünmesinler hiç söyliyim şimdiden

Mesaj Yetkileri